10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Mitsubishi Outlander – limitovaná edice „100 let“

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Mitsubishi

Nové SUV Mitsubishi Outlander v limitované edici „100 let“ má mnoho co nabídnout včetně navigace a parkovací kamery v akční výbavě.


Nový Mitsubishi Outlander je prvním SUV modelem s novou budoucí tváří vozů značky Mitsubishi. Nenechte se okouzlit pouze jeho vzhledem, příjemně Vás překvapí i nový komfortní a svěží interiér s množstvím luxusních prvků, přepracovaný podvozek, skvělé odhlučnění a řada vyspělých technologických řešení zaměřených na komfort a bezpečnost. Díky systému Super All Wheel Control Vám nový Mitsubishi Outlander zcela umožní využít úplný potenciál jeho robustního výkonu za jakéhokoliv počasí.

Nový Outlander je zrozen v zemi vycházejícího slunce, díky tradiční japonské spolehlivosti a inovativním bezpečnostním technologiím bude zcela jistě spolehlivým ochráncem na všech Vašich cestách. Jeho univerzální využití z něj dělá ideální vozidlo pro moderní rodiny s aktivním životním stylem. Vyspělá technologie pohonu 4x4 Vám umožní cestovat prakticky kamkoliv, v pohodlí a bezpečí. Společné geny se členy rodiny Mitsubishi, kteří dosáhli rekordních 12 vítězství v nejnáročnější rallye světa - Rallye Dakar, Vás zase utvrdí v tom, že jste si vybrali správně.

Objednejte se na testovací jízdu a projděte si ceník.

Více informací získáte zde nebo u autorizovaných dealerů Mitsubishi.

Zdroj: www.mitsubishi-motors.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků