10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nové Mitsubishi ASX – limitovaná edice „100 let“

Platnost akce: skončila
Štítky: Mitsubishi

Ať jste ve městě i na venkově, v dešti nebo větru, nové Mitsubishi ASX Vás vybízí k dobrodružství bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.


Aktivní, elegantní, agilní a mimořádně úsporný crossover Mitsubishi ASX, jenž dosahuje v rámci své třídy mimořádně nízké kombinované spotřeby pouhých 5 l / 100 km a jeho ohromný zavazadlový prostor o objemu až 488 l pobere vše, co si s sebou potřebujete vzít na dovolenou.

Nové Mitsubishi ASX je přesně šité na míru Vašemu životu – přináší nový svěží dynamický design a pyšní se moderními technologiemi a výbavou, která uspokojí i ten nejaktivnější životní styl. Využívá osvědčeného volitelného pohonu 4x4, který navazuje na více než 80letou tradici značky Mitsubishi. Ženy na něm ocení zejména asistent rozjezdu do kopce, jenž zabraňuje nechtěnému couvnutí vozidla, nebo parkovací kameru, která poskytne perfektní přehled o dění za vozidlem.

Až si sednete za volant, zjistíte, že i přes svůj aerodynamický tvar Vám nové Mitsubishi ASX poskytuje překvapivě vyvýšenou polohu sedadla. V kombinaci se zešikmeným tvarem kapoty poskytuje lepší výhled na silnici, aby manévrování s vozem bylo snazší a bezpečnost vyšší. Zvýšený posed také umožňuje snadnější nastupování a vystupování. O Vaše pohodlí a bezpečnost se rovněž postará 7 airbagů a klimatizace již v základní výbavě.

Objednejte se na testovací jízdu a projděte si ceník.

Více informací získáte zde nebo u autorizovaných dealerů Mitsubishi.

Zdroj: www.mitsubishi-motors.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků