10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Užitkové vozy Transit

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford

FORD Tourneo Custom: Univerzální řešení pro rodinu i podnikání Prostorné osobní vozy Tourneo Custom nyní získáte za zvýhodněných podmínek. Již za 569 135 Kč nebo např. 8 922 Kč měsíčně


Při vývoji Fordů kladou konstruktéři důraz nejen na bezpečnost, dlouhou životnost a optimalizované provozní náklady, soustředí se i na praktická řešení, které usnadňují a zpříjemňují každodenní používání vozů. Z tohoto důvodu jsou vozy Ford Tourneo Custom s bohatou standardní výbavou, které obsahují vedle klimatizace například přední a zadní parkovací senzorytempomat, statická odbočovací světla, rádio s Bluetooth a systém automatického nouzového asistentu. Na přání pak můžete získat neobvyklé prvky výbavy jako je unikátní sklopný střešní nosič, vyhřívané čelní sklo, Ford Easy Fuel – systém, se kterým nenačerpáte omylem benzín místo nafty.

Ve vozech Ford Tourneo Custom se pohodlně usadí osm až devět cestujících. Systém flexibilních zadních sedadel umožňuje až 30 možných konfigurací sedadel.

Nová řada motorů Ford EcoBlue 2.0L má vyšší výkon i točivý moment, ale menší spotřebu a emise než dosud. Když připočtete rozsáhlou bezpečnostní výbavu, maximální počet pěti hvězdiček Euro NCAP (2012) a řadu chytrých asistenčních technologií, zjistíte, že prostorné Tourneo Custom je tou nejlepší volbou pro přepravu rodiny, přátel a jejich zavazadel. Vyžádejte si individuální nabídku nebo si domluvte testovací jízdu.

Se zárukou prodlouženou na 5 let / 200 000 km a verze Transit Custom navíc i se 4 zajištěnými předepsanými servisními prohlídkami během 5 let.

Využijte nabídky financování. Společnost Ford a její dceřiná finanční skupina Ford Credit jsou připraveni vám poskytnout takový finanční plán pro vaše vozidlo, který bude v maximálně možné míře splňovat vaše požadavky. Nabídka financování Ford Credit a Ford Lease není závaznou na uzavření smlouvy a je časově omezena.

Vyberte si ze široké nabídky užitkových vozů FORD, více informací získáte zde.

Zdroj: www.forduzitkove.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků