10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

SUV Peugeot 2008 – diesel za cenu benzinu

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot | SUV

Užijte si dynamické SUV Peugeot 2008 s úsporným dieselovým motorem, které nyní získáte v bohaté výbavě Active jen za 360 000 Kč. Tento praktický model vás překvapí nejen svou nízkou spotřebou, ale také skvělými jízdními vlastnostmi. Jeho osobitý design podtrhuje kompaktní velikost a kvalitní zpracování. Proto je také nejoblíbenějším vozem v České republice ve svém segmentu. Vystupte z řady a překonejte hranici všednosti!


3 důvody proč si vybrat 2008

1. Kouzlo a síla SUV
Dynamické a inspirativní řízení, ušlechtilý design a bezvadná kvalita, to jsou pilíře nabídky značky PEUGEOT, jejichž zásluhou se pro vás řízení každého vozu PEUGEOT stane nezapomenutelným zážitkem.
Nové SUV PEUGEOT 2008 je nositelem těchto hodnot a svou jedinečností vyčnívá z řady ostatních kompaktních SUV, která jsou dnes na trhu k dispozici. Nechte se okouzlit jeho sílou a působivým SUV designem, jak exteriéru, tak interiéru, který umí být robustní i sofistikovaný zároveň.

2. Unikátní zážitky v SUV stylu
Nový kompaktní vůz PEUGEOT 2008 vám svým prvotřídním provedením, bohatostí a kvalitou použitých materiálů zprostředkuje výjimečný zážitek dokonalosti. Usedněte do svého PEUGEOT i‑Cockpitu®, kde je vše uzpůsobeno maximálně intuitivnímu, přesnému a jistému řízení: kompaktní volant, zvýšená přístrojová deska nebo přehledný dotykový displej...
Součástí výbavy vozu jsou nejmodernější technologie na podporu řízení, bezpečnosti a konektivity, díky nimž pro se pro vás řízení vozu stane opravdovým požitkem. 

3. SUV technologie
Optimálně tvarovaná silueta vozu a nízká hmotnost, to jsou dva silné argumenty nového vozu PEUGEOT 2008. A přidáte‑li k těmto kvalitám ještě všestranné a účinné motory BlueHDi a PureTech, získáte velmi příznivé hodnoty spotřeby paliva i emisí CO2

Prohlédněte si nabídku skladových vozů PEUGEOT 2008, nebo si nakonfigurujte vůz podle Vašich představ sami.

Požádejte o obchodní nabídku, nový PEUGEOT 2008 může být Váš již od 340 000 Kč.

Více informací získáte zde.

Zdroj: www.peugeot.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků