10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nová Škoda Rapid

Platnost akce: skončila
Štítky:
Nová ŠKODA Rapid. Jedním slovem nepopsatelná.

Exteriér: Rozdíl mezi Limo a Spaceback
Je tolik slov, která nám napoví, jaká nová ŠKODA Rapidje. Modernizovanáý design vozu zaujme čistě modelovanými plochami a ostře taženými liniemi, které vyjadřují zvláštním způsobem kompaktní proporce. Automobil ztělesňuje mladistvou svěžest a dynamickou eleganci.

Interiér: Elegantní
Interiér vozu září elegancí, perfektní ergonomií a vysokou funkčností. Cestující na zadních sedadlech si užívají nadprůměrně velkorysého prostoru. ŠKODA RAPID patří v kompaktní třídě k nejlepším v oblasti prostornosti a objemu zavazadlového prostoru.

Konektivita: Intuitivní
Cestující jsou díky Wi-Fi hotspotu vždy online. Nové služby ŠKODA Connect se skládají ze souboru služeb Infotainment Online, které poskytují informace a zábavu, a služeb Care Connect, které poskytují asistenční služby a servis.

Komfort: Exkluzivní
ŠKODA RAPID nabízí nejmodernější techniku, špičkovou bezpečnost, působivou efektivitu a mimořádný komfort. Pro zvýšení komfortu můžete využívat i další na přání dodávané inteligentní komfortní a bezpečnostní prvky.

Nová ŠKODA Rapid je k dispozici v 5 provedeních, ze kterých si vyberete přesně to nejvíce vyhovující vašim potřebám a představám o novém voze. V nabídce jsou modely Rapid, Rapid Spaceback, Rapid Spaceback Scoutline, Rapid Monte Carlo a Rapid Spaceback Monte Carlo. 

Objednejte si testovací jízdu a přesvědčte se sami!

Více informací získáte zde.

Zdroj: www.novaskodarapid.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků