10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Barth Operák

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi | Peugeot | KIA
Exkluzivní nabídka operativního leasingu BARTH Operák.

Autocentrum BARTH a.s., jeden z největších prodejců nových vozidel v České republice pro vás připravilo širokou exkluzivní nabídku nových vozů na operativní leasing ve všech možných kategoriích. Pořídit si u nás můžete malé vozy, vozy střední třídy i manažerské vozy. Dále pro vás máme off-roady, sportovní i luxusní vozy a v neposlední řadě i užitkové vozy a dodávky. Z naší nabídky si si vyberete vy, ale i firmy, soukromé osoby či podnikatelé. Vybírat můžete z našeho portfolia podle preferované značky vozu, a to Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT, KIA, anebo Peugeot. Pokud jste spíše technický typ, můžete vybírat podle převodovky nebo typu paliva. Pokud preferujete výběr podle ceny, ani to není problém. Zde si můžete určit fixní finanční částku nebo měsíční splátku. A pokud se chcete orientovat podle ročního nájezdu kilometrů nebo délky nájmu, jste u nás správně. Vyberte si váš vysněný vůz s našimi exkluzivními podmínkami operativních leasingů. Operáky nás prostě baví...

BARTH Operák nabízí Volkswagen Passat a Passat Variant R-line s výbavou Highline za bezkonkurenční cenu 7 135 Kč + DPH měsíčně a v případě protiúčtu dokonce za 5 997 Kč + DPH měsíčně. Tato nabídka nemá v České republice konkurenci.

Pokud se Vám líbí nový Volkswagen Golf, tak i pro Vás máme skvělou nabídku. Golfa na BARTH Operák pořídíte již za 3 927 Kč + DPH měsíčně a Golf Variant za 4 181 Kč + DPH měsíčně.

Využijte jedinečné a časově omezené nabídky, která se již nebude opakovat. Akce končí 30.6!

Více informací získáte na inernetových stránkách  BARTH Operák nebo jednoduše kontaktujte tým specialistů operativního leasingu.

Zdroj: www.barth-operak.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků