10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nissan Navara – limitovaná edice Trek-1°

Platnost akce: skončila
Štítky: Nissan
NISSAN Navara je ideální pro práci i volný čas. Zřejmě nejchytřejší pick-up na trhu. Inovace, díky kterým se dostanete kamkoli.

NISSAN Navara Trek-1°

Exteriér: Nejodolnější pick-up na trhu má nový vzhled.
Lepší efektivita, tentokrát ve formě nového krytu korby a rozdělení nákladového prostoru. K dispozici v elegantních barvách, včetně černé a perleťově bílé, se zcela novým LED bodovým osvětlením na cestu nejen do práce, sofistikovaným černým ozdobným rámem a černými hliníkovými koly. Čas sdělit světu, že nikdo není tak drsný, aby nemohl dobře vypadat.

Interiér: Užijte si maximální komfort
Interiér Nissanu Navara je tu pro vás: na cestě nejen do práce je pohodlí zcela klíčové. Luxusní kožená sedadla a dvouzónová klimatizace přináší do kabiny potřebný nádech luxusu, v chytře řešeném úložném prostoru se zase najde místo na všechno vaše vybavení.

Technologie: Jistota za volantem.
Díky inteligentnímu panoramatickému kamerovému systému můžete lépe sledovat okolí, a parkování i další pohyb jsou tak snadnější než kdy dříve. Nejmodernější technologie víceprvkového zavěšení zadní nápravy s vinutými pružinami výrazně zlepšuje pohodlí i ovládání při stejném užitečném zatížení. Společně se satelitní navigací a multimediálním systémem NissanConnect se Nissan Navara postará o dokonale pohodlnou jízdu bez ztráty kontaktu s okolním světem.

Více informací získáte zde nebo u autorizovaných prodejců NISSAN.

Zdroj: www.nissan.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků