10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový PEUGEOT 308 - uvedení v ČR

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot | SUV
Značka Peugeot píše další kapitolu v historii svého bestselleru, kterého bylo od uvedení na trh vyrobeno více než 760 000 kusů. Nový Peugeot 308 tvoří důležitou část nové ságy, jejímž leitmotivem je neutuchající touha dosáhnout dokonalosti.

Nový Peugeot 308 s rozsáhlou technologickou výbavou a v novém kabátě s ještě osobitějším stylem představuje významný krok značky Peugeot při posunu směrem k luxusnějším produktům.

Nabídka konektivity, která jednoznačně hledí do budoucnosti, byla obohacena o funkci Mirror Screen. Telematické palubní funkce zahrnují kapacitní dotykový displej a navigaci 3D. Nový Peugeot 308 je vybaven všemi asistenčními systémy řízení, které byly před nedávnem představeny u SUV Peugeot 3008 a 5008. Díky těmto novým systémům dosahuje nový Peugeot 308 jednoznačně nejlepší úrovně na trhu.

V rámci svého segmentu se nový Peugeot 308 vyznačuje nabídkou inovativních pohonných jednotek. Dokonalé dynamické vlastnosti nového Peugeotu 308 zdůrazňuje motor 2.0 BlueHDi 180 k S&S ve spojení s osmistupňovou automatickou převodovkou (EAT8) nebo zcela nový dieselový motor 1.5 BlueHDi 130 k S&S. Zavedením těchto nových účinných agregátů a nového systému snižování emisí u benzinového i dieselového motoru Peugeot předjímá budoucí emisní normu Euro 6.c.

Pro více informací o jednotlivých modelech klikněte na odkaz níže:

Peugeot 308 5 Dveřový
Peugeot 308 GT
Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW GT
Peugeot 308 GTi

Více informací získáte zde nebo u autorizovaných prodejců Peugeot.

Zdroj: www.peugeot.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků