10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Objevte novou e-nergii!

Platnost akce: skončila
Štítky:
E-voluce automobilu pokračuje. Nečekáme na budoucnost. Tvoříme ji.

Budoucnost má své jméno: e-Golf & Golf GTE

Nový e-Golf

Elektrický Golf s novou, silnější pohonnou jednotkou disponuje výkonem 100 kW, dojezdem až 300 km a veškerým komfortem standardních modelů. Využít tak můžete ovládání pomocí gest nebo takřka autonomní jízdu v dopravní koloně.

Nový Golf GTE

Nový Golf GTE s plug-in hybridním pohonem nabízí kombinaci nekompromisního výkonu 150 kW (204 koní) a nízké průměrné spotřeby od pouhých 1,6 l/100 km.

Plug-in Hybrid bez kompromisů: Passat GTE & Passat GTE Variant

Nový Passat GTE

Zná cestu do budoucnosti: Přenos impozantní síly nového vozu Passat GTE zajišťuje vysoce efektivní technologie Plug-in Hybrid, která z něj činí mimořádně hospodárný automobil. Passat GTE tak v sobě spojuje to nejlepší z obou světů - nezprostředkovaně a bez kompromisů.

Nový Passat GTE Variant

Plug-in Hybrid bez kompromisů existuje také jako prostorný Passat Variant, který představuje kombinaci automobilu, který ujede na čistě elektrický pohon zcela bez emisí 50 km, a automobilu pro jízdu na dlouhé vzdálenosti, jenž v hybridním módu ujede více než 1000 km.

Čistě elektrický: Nový e-up!

Nový e-up!

Elektrizující nadšení každý den: e-up!, který je ztělesněním motta "Malé auto, velký pokrok", zaujme mnoha inovacemi, výkonným elektromotorem a dojezdovou vzdáleností až 160 km. A to nejenom svého řidiče, ale také životní prostředí.

Více informací získáte zde.

Zdroj: www.volkswagen.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků