10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Ford Kuga již za 499 000 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Ford
Poznejte náš nový Ford Kuga. Naše kompaktní SUV vám nyní přinášíme s prvotřídní výbavou za bezkonkurenční ceny. Nová přední maska chladiče s rafinovaným vzhledem. Dynamické linie a širší středový prolis kapoty. Design, který vytváří dojem pohybu, i když vůz stojí na místě. To je Nový Ford Kuga.

Exteriér - Ford Kuga Titanium v červené Ruby a se zadními LED světlomety, Ford Kuga ST-Line v šedé Magnetic, Ford Kuga ST-Line v bílé Platinum.

Interiér - Vzdušný interiér pojící elegantní design se smyslem pro detail, které inspirují k vyvážené a sebejisté jízdě. Nový Ford Kuga nabízí prostor, ve kterém budete chtít trávit čas. Zobrazený interiér Ford Kuga ST-Line.

Technologie - Za volantem nového Fordu Kuga je vám k službám řada chytrých technologií, které reagují na jízdní podmínky a usnadňují vám řízení. 
Díky tomu se můžete uvolnit a naplno si vychutnat jízdu.
     Přední LED pásky a automatické světlomety: Skvělý vzhled vozu podtrhují elegantní LED pásky denního svícení, které jsou doprovázené automatickými světlomety. Ty zjednoduší život nejen zapomnětlivým řidičům.
     Multimediální systém SYNC 3: Systém SYNC 3 s multifunkčním dotykovým displejem a hlasovým ovládáním v českém jazyce, pomocí kterého lze ovládat audiosystém, telefon a navigaci.
     Inteligentní pohon všech kol AWD: Systém inteligentního pohonu všech kol neustále vyhodnocuje, kde je třeba přidat výkon a automaticky dodává požadovaný točivý moment na jednotlivá kola.
     Vyhřívaný volant, sedadla a čelní sklo: I když venku mrzne, vy a váš spolujezdec budete sedět pěkně v teple, aniž byste museli škrábat čelní sklo.
     Bezdotykové ovládání 5. dveří: Stačí, když budete mít klíče u sebe a naznačíte v oblasti pod středem zadního nárazníku pohyb odpovídající kopnutí, a zadní dveře se samy otevřou nebo zavřou bez jediného dotyku.

FORD Kuga Trend
Motor: 1.5 EcoBoost (benzín)
Výkon: 120 k / 88 kW
Převodovka: 6st. manuální
Pohon: přední
Cenové zvýhodnění: 72 000 Kč
Zvýhodněná cena: 499 900 Kč

FORD Kuga ST-Line TOP Edition
Motor: 2.0 TDCi AWD (nafta)
Výkon: 180 k / 132 kW
Převodovka: 6st. PowerShift
Pohon: AWD
Cenové zvýhodnění: 210 000 Kč
Zvýhodněná cena: 799 900 Kč

Prohlídněte si katalog a nechte se inspirovat! Více informací o této mimořádné nabídce získáte zde či u autorizovaných prodejců FORD.

Zdroj: www.fordosobni.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků