10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Ford Business Weeks: Limitovaná nabídka pro podnikatele a firmy od 1. do 30. června 2017

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford
Prodej firemním zákazníkům tvoří dlouhodobě majoritní část prodejů vozidel značky Ford, která si v tomto segmentu vybudovala silnou pozici. Atraktivnost nabídky Ford Fleet je umocněna širokou paletou poprodejních služeb Ford Service, finančních produktů Ford Credit a dalších specifických služeb zaměřených na firemní klientelu.

Ford Business Weeks – osobní vozy
Červnová limitovaná nabídka pro podnikatele a firmy! K vozům Ford Mondeo, Ford Kuga, Ford Edge a Ford Edge Vignale získáte zdarma 5letou záruku Ford Protect, doživotní asistenční službu Ford Assistance a výhodné úrokové sazby s financováním Ford Credit! Využijte i výrazné slevy na náhradní díly a odnímatelné tažné zařízení.

Ford Business Weeks – užitkové vozy
Pouze v červnu! Užitkové vozy Ford Transit, Ford Transit Custom a Ford Ranger k dostání pro podnikatele a firmy s 5letou zárukou Ford Protect zdarma, předplaceným servisem Ford Service Plan na 5 let, doživotní asistenční službou Ford Assistance a výhodné financování Ford Credit.

Detaily nabídky Ford Business Weeks hledejte u autorizovaných prodejců Ford nebo si nechte zaslat cenovou nabídku.

Aktuální nabídka pro podnikatele
Připravili jsme pro Vás výhodnou nabídku operativního leasingu Ford Lease, která určená pro podnikatele a firemní klienty. Díky této atraktivní nabídce si nyní můžete pronajmout zcela nový vůz Ford za fixní měsíční splátku a bezstarostně se věnovat Vašemu podnikání.

Služby Ford Service jsou zárukou mobility a bezstarostné údržby
Ve Fordu víme, jak je důležité udržet Vaše podnikání v pohybu. Komplexní spektrum služeb zaměřených na firemní klientelu a speciálně vyškolený personál zajistí, aby Vaše flotila zůstala ve skvělé kondici, a Vy jste se mohli na plno věnovat Vašemu podnikání.

Nabídka Ford Service zahrnuje tyto služby:
- Bezplatná evropská asistenční služba
- Servisní smlouvy Ford Service Plan a Exclusive
- Prodloužená evropská záruka FordProtect na 5 let / až 200 000 km
- Náhradní vozidla pro zajištění mobility
- Speciální nabídky pro firemní zákazníky

Pro více informací o službách Ford Service a nabídce operativního leasingu Ford Lease zaměřených na firemní klientelu kontaktujte některé ze specializovaných Business Center

Zdroj: www.ford.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků