10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Nissan Micra již od 259 000 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky: Nissan
Zcela nový Nissan Micra přijíždí, aby pokořil zavedené standardy segmentu B v oblasti designu, komfortu a výkonu. Pátá generace Nissanu Micra přichází se svým jedinečným dynamickým a prémiovým designem propracovaným do posledního detailu, inteligentními technologiemi a agilními jízdními vlastnostmi. Očekávejte fantastické jízdní zážitky.

Tento městský vůz navržený navzdory všem konvencím, zcela nový NISSAN Micra je automobil s jedinečnou osobností, jako jste vy.

Výrazný design k exteriéru nabízí stylové tvary
Zcela nový Nissan Micra je ztělesněním ikonického a expresivního designu, od sportovních linií a proporcí po výjimečnou kvalitu zpracování.

Výrazný postoj nabádá k odvaze najít si svou cestu
Vystupte z řady. Díky více 100 různých konfigurací barev a doplňků není nic snadnějšího, než si svůj nový Nissan Micra upravit po svém.

Povznášející interiér probouzí inspiraci
Cílem je váš osobní prostor, proto má zcela nový Nissan Micra vysoce kvalitní a dokonale vyrobený interiér s velkorysou nabídkou prostoru a komfortu.

Audio systém Bose Personal dává pocítit energizující technologii
Jízda ve zcela novém Nissanu Micra je povzbuzující zážitek. Vedle inteligentních technologií je nová Micra vybavena také exkluzivním audio systémem Bose Personal. Ten je při svém celosvětovém uvedení na trh dostupný pouze pro nový Nissan Micra.

Obratnost a jistota evokuje hravost a vášeň
Jezděte s jistotou: s dokonale vyváženou ovladatelností a plynulostí přináší zcela nový Nissan Micra vzrušující a zároveň bezpečnou jízdu.

Nissan Intelligent Mobility Vám nabízí chytřejší jízdu životem
Ve společnosti Nissan se pod pojmem Intelligent Mobility rozumí chytřejší, bezpečnější, jednodušší a přece vzrušující jízda. Budoucnost na dosah ruky již dnes.

Neváhejte a vydejte se na novou životní cestu se zcela novým Nissanem Micra již od 259 000 Kč!

Více informací získáte zde.

Zdroj: www.nissan.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků