10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Ford Mondeo již za 549 900 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky:
Sportovně dravý design propůjčuje vozu dynamickou siluetu. V kombinaci s promyšlenou konstrukcí, precizním zpracováním a nejmodernějšími technologiemi vzniklo nejpokrokovější Mondeo všech dob.

Exteriér - 5dveřový model v červené Ruby. Kombi model v šedé Magnetic.

Interiér - Užívejte si příjemnou atmosféru interiéru Mondea. Použili jsme hodnotnější materiály a nabídka výbavy na přání vám umožňuje přizpůsobit interiér vlastním preferencím.

Technologie - Díky chytrým technologiím reaguje Mondeo na momentální podmínky. Elektronické systémy se neustále přizpůsobují stavu silnice, hustotě provozu a vašemu jízdnímu stylu. Pokročilé funkce vám také usnadňují život.
       Adaptivní LED světlomety: Inteligentní systém světlometů vyhodnocuje měnící se jízdní podmínky a přizpůsobuje osvětlení vozovky výběrem vhodného způsobu svícení.
       Aktivní parkovací asistent: Aktivní parkovací asistent navede vůz do volného místa v řadě podélně stojících vozidel. Asistent pro vyparkování pomůže naopak při vyjetí z místa. Asistent pro kolmé parkování pozná, jestli je místo dostatečně široké, a pak do něj sám zacouvá.
     Multimediální systém SYNC 3: Systém SYNC 3 s multifunkčním dotykovým displejem a hlasovým ovládáním v českém jazyce, pomocí kterého lze ovládat audiosystém, klimatizaci, telefon a navigaci.
     Inteligentní pohon všech kol AWD: Systém inteligentního pohonu všech kol neustále vyhodnocuje, kde je třeba přidat výkon a automaticky dodává požadovaný točivý moment na jednotlivá kola.
      Vyhřívaný volant, sedadla a čelní sklo: I když venku mrzne, vy a váš spolujezdec budete sedět pěkně v teple, aniž byste museli škrábat čelní sklo.

Mimořádná nabídka FORD Mondeo již za 549 900 Kč nebo 6 666 Kč měsíčně s prvotřídní výbavou za bezkonkurenční ceny.

5dveřová karoserie
FORD Mondeo Trend již za 549 900 Kč
FORD Mondeo Titanium TOP Edition měsíčně již za 8 799 Kč
FORD Mondeo Titanium TOP Edition+ měsíčně již za 12 009 Kč

Kombi karoserie
FORD Mondeo Trend již za 569 900 Kč
FORD Mondeo Titanium TOP Edition měsíčně již za 8 999 Kč
FORD Mondeo Titanium TOP Edition+ měsíčně již za 12 099 Kč

Více informací o této mimořádné nabídce získáte zde.

Zdroj: www.fordosobni.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků