10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Honda Jazz se zvýhodněním až 16 000 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky: Honda
Zvýhodnění 16 000 Kč platí při koupi modelu Jazz se slevou 10 000 Kč a při využití akční sady příslušenství (lišty prahů, zástěrky kol, chrániče rohů nárazníků a nelakované boční ochranné lišty) v celkové hodnotě 15 000 Kč, za akční cenu 9 000 Kč.

Financování Honda Finance - akce Jazz
Nabídka platí do vyprodání zásob, nejdéle však do 30. 6. 2017, proto neváhejte a využijte výhodného financování Honda Finance. Honda Jazz měsíčně od 3 876 Kč

CreditAuto “Třetinky” nebo FinAuto “Třetinky”
Neplaťte v hotovosti, ale rozdělte si platbu za své nové vozidlo na 3 splátky s 0% navýšením. Za dva roky tak zaplatíte stejnou cenu jako při platbě v hotovosti. 
První třetinu z ceny vozidla uhradíte při pořízení, druhou za rok a poslední za další rok. Pojištění vozidla hradíte v pravidelných měsíčních splátkách po dobu dvou let trvání smlouvy. Nabídka je spojena s pojištěním u pojišťovny Allianz nebo Generali.

Nízký úrok
Splátky s nízkým úrokem Vám umožní při vhodné kombinaci délky a části hrazené klientem financovat Vaše vozidlo bez jakéhokoliv úrokového zatížení. I při jiných kombinacích je úrok nadstandardně nízký. Nabídka je spojená s pojištěním u Allianz nebo Generali.

Správná volba 2017
Atraktivní financování s inovativními prvky ÚVĚRU od HONDA FINANCE
Financování Honda Správná Volba 2016 vám již od začátku garantuje zůstatkovou hodnotu vašeho vozu. Výši akontace, dobu splácení a počet kilometrů najetých za rok si můžete nastavit tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Smlouvu můžete uzavřít na dobu 24, 36 nebo 48 měsíců a během té doby se můžete rozhodnout, zda si svůj vůz ponecháte, vyměníte za nový anebo jednoduše vrátíte.

CreditAuto “50:50”
CreditAuto “50:50” Vám umožní pořídit si vůz za 50% jeho pořizovací ceny, po roce dle vašich individuálních potřeb můžete zbývající platbu uhradit nebo si ji rozložit:
- K pořízení nového vozu Vám stačí uhradit při podpisu smlouvy o financování 50% z jeho pořizovací ceny. Následujících 11 měsíců hradíte pouze pojištění.
- Druhou polovinu můžete začít splácet až po uplynutí 12 měsíců.
- Honda Finance nabízí navazující financování zbylé poloviny ceny vozu dle Vašich individuálních potřeb – platbu si můžete rozložit do 12 – 36 měsíčních splátek, či se rozhodnout splatit vše v jediné splátce.

Zde naleznete více informací o akci Jazz a financování Honda Finance.

Zdroj: www.honda.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků