10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Land Rover Experience

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV
Čeká vás nezapomenutelný řidičský zážitek – buď v našem univerzálním kompaktním SUV Discovery Sport, nebo v designové ikoně Range Rover Evoque. Tento zážitek se nyní vyplatí hned dvakrát. Při uzavření kupní smlouvy na jeden z těchto modelů do 30. června (včetně) totiž získáte BONUS EXPERIENCE ve výši 80 000 Kč a navíc nezapomenutelný den plný dobrodružství při tréninku řidičských dovedností Land Rover Experience

RANGE ROVER Discovery Sport
Discovery Sport je naše univerzální kompaktní SUV, které má dobrodružství pevně vetknuto v genech. Ať máte v plánu cokoli a chystáte se kamkoli, Discovery Sport vás tam doveze. A vždy i zpět. Výsledkem kombinace elegantní a aerodynamické siluety modelu Discovery Sport, legendární terénní průchodnosti vozů Land Rover a flexibilního interiéru je atraktivní automobil, který překoná všechna vaše očekávání.

RANGE ROVER Evoque
Range Rover Evoque definuje třídu kompaktních SUV. Jeho designové vlastnosti se staly symbolem stylu a moderního městského života. Výraznými křivkami, svalnatým charakterem a dynamickou střešní linií se Range Rover Evoque jasně liší od svých současníků a působí doslova jako magnet pro oči. Range Rover Evoque je připraven na všechno: ať vyrážíte na městskou cestu za poznáním, nebo se chystáte jen tak křižovat krajinou.

Trénink řidičských dovedností LAND ROVER Experience
Předpokladem pro bezpečnou jízdu v nečekaných a kritických situacích je dostatek trpělivosti, řidičské zručnosti a především jízdních zkušeností, tedy dokonalá znalost vozidla i vlastních reakcí a schopností. Abychom podpořili a rozšířili Vaše řidičské dovednosti při řízení Vašeho nového vozu Land Rover, připravili jsme pro Vás zcela výjimečný trénink Land Rover Experience.
V rámci tohoto programu budete mít možnost si pod vedením speciálně vyškolených instruktorů nacvičit pohotové jednání v nečekaných, až extrémních situacích. Kombinovaný výcvik v počtu max. 10 účastníků probíhá za pomoci nejmodernějších asistenčních systémů, jako jsou Terrain Response®, DSC, HDC, ATPC a další, a to nejen na silnici, ale i v terénu.
Jednodenní tréninky probíhají ve třech testovacích centrech v České republice: Automotodrom Brno, Zkušební areál Tatra Kopřivnice a Autodrom Most. 

Další podrobnosti a informace získáte zde.

Zdroj: www.landrover.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků