10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Limitovaná série Kadjar Adventure

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Renault
Limitovaná série. Jeďte za nečekaným!

Objevte dobrodružnou povahu nové limitované série Renault KADJAR Adventure.

- Zvýhodnění až 60 000 Kč

- 5 let záruka

- Bonus 30 000 za Váš stávající vůz

- Automatická klimatizace

- 17" disky kol z lehkých slitin

- 7" dotykový displej

Nová limitovaná série Renault KADJAR Adventure ve vás vzbudí touhu po dobrodružství. Odhalte svalnaté a dynamické linie tohoto SUV.

Dobrodružnou povahu vozu zvýrazňují outdoorové ochranné prvky, podélné střešní lišty nebo specifický design kol z lehkých slitin o rozměru 17“. Limitovaná série Renault KADJAR Adventure ale není jen o dobrodružném vzhledu, ale i o technologiích, díky kterým se neztratíte ani mimo zpevněné cesty. K dispozici je systém Extended Grip, který upravuje nastavení stabilizačního a trakčního systému, aby zlepšil záběr ve ztížených podmínkách, jako na sněhu nebo v písku. V terénu se neztratíte ani díky multimediálnímu a navigačnímu systému R-Link 2 s dotykovým 7“ palcovým displejem, který je k dispozici na přání. Vůz je možné vybavit i dalšími užitečnými technologiemi, např. systémem upozornění před opuštěním jízdního pruhu, rozpoznáváním dopravních značek nebo automatickým přepínáním dálkových světel.

Pohodlí vám zajistí i v sérii dodávaná dvouzónová automatická klimatizace, dešťový a světelný senzor nebo Hands-free karta Renault, která umožní odemčení, uzamčení i nastartování vozu, aniž byste museli vytáhnout kartu z kapsy. Během každodenních jízd vám přijdou vhod přední i zadní parkovací senzory nebo prostorný zavazadlový prostor, který umožňuje zvýšení přepravní kapacity pomocí jednoduchého systému sklápění zadních sedadel Easy Break. Odvažte se k novým dobrodružstvím s novou limitovanou sérií Renault KADJAR Adventure. Od 529 900 Kč.

Získejte svůj Renault KADJAR s výhodným financováním

Financování Premium

Využijte značkové financování Premium a získejte svůj Renault Kadjar s dodatečnou slevou 20 000 Kč. S výbavou zdarma za 40 000 Kč a výkupním bonusem za váš stávající vůz tak ušetříte celkem až 90 000 Kč!

Více o financování prémium ZDE.

Požádejte si o nabídku šitou na míru vašim potřebám.

 

Zdroj: www.renault.cz

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků