10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový PEUGEOT 301

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Objevte robustní a přesto mimořádně elegantní vůz s moderními možnostmi konektivity, na který se můžete spolehnout v každé jízdní situaci.

4 důvody, proč si vybrat nový PEUGEOT 301

Nový PEUGEOT 301 jen za 3 980 Kč měsíčně
Nový PEUGEOT 301 s výbavou Active nyní pořídíte jen za 3 980 Kč měsíčně. Výbava zahrnuje ESP, tempomat, rádio s CD/MP3, Bluetooth HF a další praktické prvky. Tento robustní sedan vás na první pohled nadchne elegantním designem s moderními liniemi. Navíc je velmi spolehlivý a vyniká nejen na dálnici a silnicích se špatným povrchem, ale také ve městě. Pořiďte si nový Peugeot 301, hoďte starosti za hlavu a vychutnejte si jedinečný pocit z jízdy.

Moderní design poslední generace
Dokonale přesné křivky v duchu nejnovějších stylových trendů značky PEUGEOT vykreslují elegantní tvary karoserie. Moderní design nového sedanu PEUGEOT 301 zdůrazňuje robustnost, velkorysou vnitřní prostornost i příkladné jízdní vlastnosti tohoto nového vozu.

Technologický a praktický
Nový PEUGEOT 301 nabízí možnosti konektivity, které jsou v této kategorii zcela ojedinělé ‑ funkci Mirror Screen triple play. Výjimečný je i zavazadlový prostor nového modelu PEUGEOT 301, který se řadí mezi největší v této kategorii.

Všestranný a efektivní
Nový sedan PEUGEOT 301 vám již v základní verzi nabídne vysokou úroveň pasivní ochrany i aktivní bezpečnosti a spojení benzinového motoru 1.6 VTI 115 s novou automatickou šestistupňovou převodovkou je pro vás příslibem pohodlného a příjemného řízení.

Více informací naleznete zde.

Zdroj: www.peugeot.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků