10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Audi Pneuservis

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi
Nejméně dvakrát ročně je se zahájením nové sezóny nutné vyměnit letní, resp. zimní pneumatiky. U svého servisního partnera Audi máte jistotu, že dostanete správné pneumatiky vhodné pro svůj model.

Audi PneuGarance - Originální kvalita, za kterou ručíme. 

Kvalita pneumatik má nezanedbatelný význam pro Vaši bezpečnou jízdu. Pneumatiky jsou trvale vystaveny velkému zatížení, a to nejen kvůli mnohdy nekvalitnímu povrchu vozovek, ale i nástrahám na cestách. V těchto případech se Vám bude hodit náš garanční program Audi PneuGarance, který Vám ušetří peníze.
Naši záruku na pneumatiku automaticky získáte pokud ji koupíte u autorizovaného prodejního nebo servisního partnera Audi. Garance je platná po dobu tří let a vztahuje se na neopravitelná poškození vzniklá při běžném provozu. Pokud máte platnou doživotní Záruku mobility, můžete využít i odtah do nejbližšího autorizovaného servisu Audi.
S programem Audi PneuGarance získáte slevu až 70 % z ceny pneumatiky, na niž je garance uplatňována. Výše slevy (stejně jako doba platnosti záruky) závisí na hloubce zbytkového dezénu, přičemž limitem je 5 mm. Slevu můžete uplatnit pouze v případě, že nakoupíte novou pneumatiku u autorizovaného prodejního nebo servisního partnera Audi, cena nové pneumatiky bude snížena o poskytnutou slevu.
Garanci můžete uplatnit u kteréhokoli autorizovaného partnera Audi v České republice.

Jak hluboký profil?
Letní pneumatiky s minimálním profilem 3mm poskytují více bezpečnosti - i v nepříznivých podmínkách. Kdo jezdí s nižším profilem, nemá sice problém se zákonem, ve vlhku má ale špatné karty. U zimních pneumatik se doporučuje dokonce profil minimálně 4 mm.

Pro ty, kdo šetří pohonné hmoty
Při nákupu svých letních pneumatik dbejte na valivý odpor - optimalizovaný valivý odpor snižuje spotřebu pohonných hmot, šetří životní prostředí a zároveň nezatěžuje tolik Vaši peněženku. Rádi Vám poradíme!

Správný tlak v pneumatikách
Ani ty nejlepší pneumatiky nepomohou, pokud nesouhlasí tlak vzduchu v nich. Rozhodující pro bezpečnost a celé spektrum výkonů Vašich pneumatik je pravidelná kontrola. Záleží na tom najeté kilometry, chování v zatáčkách, schopnost dlouhého provozu, spotřeba pohonných hmot, brzdná dráha, atd. Příliš nízký tlak způsobuje "válcování", vede k přehřívání a v nejhorším případě k prasknutí pneumatiky. Příliš vysoký tlak zhoršuje pozici auta na vozovce a vede k jednostrannému sjíždění.

Takto bude kontrola správná: Kontrolu provádějte, pokud možno, když jsou pneumatiky chladné.
- Správný tlak pneumatik Vašeho vozu - platí pro letní i zimní pneumatiky - najdete např. na vnitřní straně víčka tankovací nádrže.
- Tlak v pneumatikách uzpůsobte podle osob nebo zavazadel v autě.
- Při jízdě se pneumatiky zahřívají a tlak se automaticky zvyšuje. Tlak vzduchu potom nesnižujte.
- Před delšími jízdami na dálnici a na dovolené také občas zkontrolujte tlak vzduchu.

Související informace naleznate zde.

Zdroj: www.audi.cz
Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků