10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Stylová edice Selection bude nově k dispozici i pro Toyotu Auris

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
Modelová řada Auris se zdokonaluje, což nyní dokládá zbrusu nová edice Selection.

 

- Nová edice Selection pro modely Auris s karosérií hatchback i Touring Sports (kombi)
- K dispozici v barevných odstínech perleťově bílá, červená rubínová nebo šedá granitová s černými akcenty, které vozu propůjčují výraznější a atraktivnější vzhled
- V prodeji od května 2017

 

Toyota Auris byla navržena a zkonstruována v Evropě, kde se i vyrábí. Tento úspěšný model evropské kompaktní třídy (segment C), který zákazníkům nabízí jedinečnou možnost volby mezi zážehovým, vznětovým nebo hybridním pohonem, nyní přichází s dalším rozšířením nabídky, a to o stylovou edici Selection.

Zájemci si budou moci v edici Selection vybírat ze tří barev, a to perleťově bílé, červené rubínové nebo šedé granitové. Vozy zaujmou také 17" litými koly s broušenými povrchy a černým lakováním vnějších zpětných zrcátek, střechy, antény ve tvaru žraločí ploutve a zadního spoileru. Černá je i maska chladiče s robustnějším vzhledem.

Verze Selection se bude nabízet i pro vozy kombi, které nesou označení Touring Sports. U nich budou ještě navíc kromě výše jmenovaných úprav i černé střešní ližiny.

Pro oba typy karoserie jsou volitelně k dispozici černé prahy karoserie.

Všechny vozy řady Auris jsou standardně vybaveny bezpečnostním paketem Toyota Safety Sense , který zvyšuje úroveň aktivní bezpečnosti i systémů na podporu řízení, neboť zákazníkům nabízí předkolizní bezpečnostní systém (PCS), systém pro hlídání jízdních pruhů (LDA), automatické přepínání dálkových světel (AHB) a systém rozpoznávání dopravních značek (RSA).

Nová edice Auris Selection se na evropských trzích začne prodávat od května 2017.

Více informací naleznete zde.

Zdroj: http://www.toyotanews.eu

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků