10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nová Kia Rio jen za 2 990 Kč měsíčně se servisem na 3 roky zdarma

Platnost akce: skončila
Štítky:
Buďte pánem svého času se zcela novým modelem Kia Rio

Máte jen jeden život, a navíc velmi hektický. Ale ve Vašem životě se vyskytnou také období, kdy můžete žít přesně podle svých představ. A proto je zde zcela nová Kia Rio, aby přivítala tuto vzrušující dobu společně s Vámi. Nastupte si a žijte podle svých pravidel.

Připravena na město
Spusťte motor! Přišel Váš čas, abyste dali svému životu větší dynamiku. Dovolte, aby Vás zcela nová Kia Rio překvapila. Získá si Vás svou snadnou ovladatelností, díky níž si budete řízení maximálně užívat. Nový lehký a kompaktní motor T-GDI, s výkonem až 120 k, poskytuje vysokou hospodárnost i nízké emise a zároveň přispívá k mimořádnému jízdnímu komfortu ve všech rychlostech. Opravdu!

Vnitřní krása
Prozkoumejte od základu nově navržený design interiéru zcela nového modelu Kia Rio. Jeho interiér je nejprostornější v této třídě a zavazadlový prostor nabízí objem 325 l. Čtvrtá generace modelu Kia Rio nyní přichází s přístrojovou deskou, která je ještě více zaměřená na řidiče, a s vyhřívanými sedadly vpředu pro výjimečný komfort.

Půvabně originální
Zíráte s nepředstavitelným údivem? Pak pravděpodobně právě teď hledíte na zcela nový model Kia Rio. Jeho ostrý a progresivní exteriér okamžitě zaujme jasně definovanými rovnými liniemi a ladnými plochami, které dodávají vozu ještě osobitější a suverénnější vzhled. Dobrá, už můžete mrknout.

Všechno, co jste chtěli. Ze všech úhlů
Jaký to pohled! Dechberoucí, že? Podívejte se, jak zcela nová Kia Rio nepřehlédnutelně vyčnívá z davu díky nejnovější evoluci charakteristické masky chladiče Kia, kterou harmonicky doplňují nově navržené dvojité projekční světlomety. To vše dodává vozu ještě vyzrálejší charakter a výraznější celkový vzhled. Vydechněte, prosím.

Držte krok s dobou
Čas nikdy nepočká. Platí to i pro technický pokrok. Proto jsme dohlédli na to, aby byla zcela nová Kia Rio vybavena nejmodernějšími inovacemi! Mezi ně patří nový informační a zábavní systém s „plovoucím“ 7“ dotykovým displejem s vysokým rozlišením pro snadné ovládání funkcí audiosystému, navigačního systému a konektivity. Buďte ve spojení s okolním světem i za jízdy!

Hmatatelná inteligence
Být chytrý je sexy! Dokonce ani ti nejzkušenější řidiči se nebudou bránit pomocné ruce našich inteligentních prvků výbavy. Zcela nová Kia Rio je připravena Vám pomáhat, kdykoli budete stát tváří v tvář výzvám každodenního provozu, aby byla Vaše jízda komfortní a bezpečná.

Systémy Drive Wise
Objevte technologie Drive Wise - budoucnost asistenčních systémů Kia, které zvyšují bezpečnost silničního provozu a umožňují majitelům soustředit se ještě více na potěšení z jízdy.

Záruka
Všichni majitelé vozů Kia Rio těží z výhod naší jedinečné 7leté záruky na nový vůz, s omezením na 150 000 km (až 3 roky bez omezení; od 4. roku 150 000 km). To je nejen mnohem víc, než nabízí ostatní značky, ale dáváme tím také najevo, jak moc důvěřujeme našim vozům. Dokonce i když se rozhodnete svůj vůz prodat, nemusíte mít obavy, protože záruka přechází na následné majitele, čímž je zaručena vysoká zůstatková hodnota vozu. A protože chceme, abyste po celých sedm let cestovali s aktuálními informacemi, přidali jsme k tomu sedm let bezplatných aktualizací mapových podkladů pro navigační systém a aktualizace služeb TomTom Live Services.

Více informací zde 

Zdroj: http://www.kia.com/cz/kampane/rio-yb-webspecial/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků