10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Renault verze Limited+ již od 97Kč za den

Platnost akce: skončila
Štítky: Renault
Nový vůz nikdy nebyl dostupnější

Čistý adrenalin

Renault je s motoristickým sportem svázán již 115 let dlouhou historií plnou inovací. Kultovní modely, legendární závodní piloti, převratné technologie a slavná vítězství. Nový Renault CLIO R.S. je technicky vyspělý sportovní vůz, který každý den nabídne mnoho zážitků. Objevte jeho působivý výkon!

Pokročilé technologie v akci

Získejte náskok díky jeho originálním sportovním technologiím, jako je výběr nastavení vozu pomocí systému R.S. Drive, systém Launch Control pro co nejrychlejší pevný start, R.S. Diff a systém palubní telemetrie R.S. Monitor 2.1, které poskytují dynamický zážitek z jízdy. Motor Nového Renault CLIO R.S. Trophy 220 EDC jasně odkazuje na sportovní rodokmen: jeho výkon je 220 koní a točivý moment 280 Nm. Silnější v každém směru, se sníženým a tužším podvozkem Cup Trophy, to vše za doprovodu výfukového systému od renomované společnosti Akrapovič®

Vášeň v každém detailu

Nový Renault CLIO R.S. zaujme výrazným světelným podpisem díky Full LED světlometům LED Pure Vision s přídavnými Full LED světly R.S. Vision ve tvaru šachovnice. V interiéru najdete řadu jedinečných prvků zdůrazňujících temperament sportovního vozu. Pádla řazení pod volantem přispívají k jeho sportovním výkonům. Pokud zvolíte Nové CLIO R.S., usednete za volant skutečného sportovního vozu.

Plně vybavená verze Limited+ 

Hledáte výbavu na nejvyšší úrovni? Speciálně pro vás jsme připravili skvěle vybavenou limitovanou edici Limited+ nabízející eleganci a bezkonkurenční potěšení z jízdy. Díky technologicky vyspělým prvkům si užijete nejvyšší úroveň komfortu. Více informací získáte ZDE.

Zdroj: https://www.renault.cz/vozy/novy-renault-clio-za-97-kc.html?utm_id=29845&utm_campaign=CZ-r-t-NewCar-Clio-clio_april-Apr-2017&utm_medium=programmatic_buying&utm_source=rtb&utm_content=bannery&utm_term=denni_splatka&CAMPAIGN=CZ-r-t-NewCar-Clio-clio_april-Apr-2017&ORIGIN=Programmatic_buying


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků