10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nová ŠKODA OCTAVIA. Třída sama pro sebe.

Platnost akce: skončila
Štítky:
Výrazně inovovaná, s novým sebevědomým designem a řadou nových technologií pro váš komfort i bezpečí.

Krásná nejen na pohled
Design nové ŠKODA Octavia je precizně promyšlen do posledního detailu. První věcí, která vás na voze upoutá, jsou inovativně navržené dvojíté světlomety, odkazují na světovou tradici českého sklářství. Důraz na malé prvky s velkým efektem je patrný i z celkové konstrukce nového automobilu - jeho vyvážené proporce a ostré hrany vytváří spolu s výranou maskou přirozeně působivý a přitažlivý styl vozu, která vás zaujme nejen na první pohled.

DOKONALÁ nejen na dotek 
Interiér vozu ŠKODA OCTAVIA byl vždy synonymem funkčnosti a prostornosti. To jsme posunuli na další úroveň přidáním LED ambientního osvětlení, nových materiálů, nebo nové generace infotainment systémů ve skleněném designu.

Na cestách bez obav
Bezpečnost a pohodlí jsou dvě strany téže mince. Nová ŠKODA OCTAVIA má k dispozici řadu inovativních asistenčních systémů pro zvýšení bezpečnosti vás i ostatních účastníků silničního provozu.

Využijte jedinečnou příležitost přesvědčit se. 

Testovací jízda

zdroj.https://www.skoda-octavia.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků