10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Toyota zve na jarní servisní kampaň

Platnost akce: skončila
Štítky:
Toyota připravila pro majitele vozů jarní servisní kampaň. Zákazníci si u všech partnerů značky mohou nechat až do 30. června zkontrolovat po zimě stav vozidla, provozních kapalin a klimatizaci.

Prohlídka zahrnující čištění a dezinfekci klimatizačního systému vyjde jen na 300 Kč. Slevy 20 % jsou pak připraveny na vybrané díly a sezónní příslušenství. Za výhodné ceny si zájemci mohou na svůj vůz pořídit i nové letní pneumatiky.Zájemci o jarní servis si mohou vybrat ze dvou kontrol. První typ prohlídky je zaměřen na stav vozu a jeho součástí je i čištění a dezinfekce klimatizačního systému. Zákazníci za tuto prohlídku zaplatí 300 Kč. Při druhé prohlídce se technici soustředí na regeneraci chladicího média klimatizace, což vyjde na 600 Kč.

Prohlídka A: Čištění a dezinfekce klimatizačního systému (300 Kč)
Během zimy dochází na výparníku klimatizačního zařízení ke kondenzaci vlhkosti, takže se vytvoří ideální prostředí pro tvorbu plísní, bakterií a dalších mikroorganismů. To jsou původci známého nepříjemného zápachu, který se z klimatizace line po delší nečinnosti a může způsobovat mimo jiné i alergii. Z toho důvodu by si majitelé aut měli s příchodem jara nechat klimatizaci vyčistit a vydezinfikovat. 

V rámci této prohlídky zákazníci získají nejen čištění a dezinfekci klimatizace, ale technici rovněž zkontrolují stav akumulátoru, množství motorového oleje i brzdové kapaliny. Prověří také stav a těsnost chladicí soustavy i stav řemene vodního čerpadla. Kontrolou projdou i ostřikovače (případně se seřídí trysky a doplní tekutina), vnější světla a pneumatiky včetně rezervy tak, aby měly správný tlak. 

Prohlídka B: Regenerace chladicího média klimatizace (600 Kč)
Díky preventivní péči o klimatizaci předejdou zákazníci možné následné nákladné opravě, která je zapotřebí v důsledku nízkého množství chladicího média. Během roku může ze systému uniknout zhruba 5 až 10 % chladicího média, což sníží výkon a účinnost klimatizace. Chladicí médium také absorbuje nežádoucí vlhkost ze systému, která může způsobit poškození zařízení nebo jeho poruchu. Kontrola by se měla provádět ideálně jednou ročně. Prevenci, jež zahrnuje regeneraci chladicího média a kontrolu těsnosti chladicího okruhu klimatizačního systému, nabízí druhá prohlídka. V rámci ní servisní technici provedou odsátí chladicího média z klimatizačního systému, regeneraci chladiva odstraněním mechanických nečistot a vlhkosti, vakuování chladicího okruhu, likvidaci vlhkosti v chladicím okruhu a zpětné naplnění chladiva a oleje do systému. Doplní nové chladivo, pokud bude potřeba, a zkontrolují těsnost systému a funkčnost klimatizace. 

Akční nabídka letních pneumatik
Pokud na podzim dosloužily letní pneumatiky, je na čase si pořídit nové. Toyota připravila akční ceny na obutí pro všechny své vozy. Za výhodné ceny jsou k dostání letní pneumatiky osvědčených značek Nokian, Goodyear, Fulda či Dunlop. Nové obutí pro Yaris získáte od 1118 Kč za 1 kus pneu, na Auris či Corollu od 1281 Kč/kus, na Avensis či Verso od 3282 Kč/kus, na C-HR za 3718 Kč/kus. Toyota myslí i na majitele, kteří své vozy berou do terénu. RAV4 lze obout od 3012 Kč/1 letní pneumatika, Hilux pak od 3507 Kč/kus a Land Cruiser od 5202 Kč/kus.

Sleva 20 % na vybrané díly a servisní příslušenství
Zákazníci mohou v rámci jarní servisní kampaně rovněž využít i 20% slevu na vybrané díly. Za zvýhodněnou cenu získají sadu předních stěračů, střešní nosiče, střešní nosič jízdních kol, zadní nosič pro dvě jízdní kola, střešní zavazadlový box, plastovou rohož do zavazadlového prostoru, litá kola či koberce. 

Kompletní nabídka jarní servisní kampaně

zdroj. https://www.toyota.cz/


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků