10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

„Toyota Víkend“ nabídne Toyotu RAV4 s novou výbavou Selection

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Toyota
„Toyota Víkend“ se uskuteční v sobotu 25. a neděli 26. března 2017 u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v ČR. Novinka C-HR 1,2 T od 489 900 Kč s komplety zimních kol a navigací s tříletou aktualizací map v hodnotě 52 000 Kč zdarma.

Celorepubliková akce „Toyota Víkend“ se uskuteční ve dnech 25. – 26. března 2017 u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v Česku. Společnost Toyota Central Europe – Czech při této příležitosti představí oblíbený SUV model Toyota RAV4 s novým stupněm výbavy Selection, který nabídne celobarevné lakování karosérie a kožené sedačky. Zájemci o nový crossover C-HR pak při jeho pořízení ve verzi 1,2 T získají zdarma sadu zimních kol a navigaci. Další modely značky budou v rámci akce k dostání se zvýhodněním až 75 000 Kč. Navíc zákazníci mohou získat další bonus až 30 000 Kč při výkupu jejich stávajícího vozu

V rámci „Toyota Víkendu“ jsou pro zákazníky připraveny tyto nabídky:

 • Oblíbený SUV model Toyota RAV4 s výbavou Selection. V rámci „Toyota Víkendu“ budou mít návštěvníci první možnost seznámit se s novou designovou RAV4 v provedení Selection. Její exteriér zaujme lakováním, u kterého jsou boční prahové lišty, spodní část předního nárazníku a kryty podběhů kol v barvě karoserie, nikoliv v černé barvě jako u klasické verze. Zákazníci mohou vybírat ze dvou metalických barev, a to modré – tmavé hlubinné a stříbrné – zirkonové. V interiéru pak na první pohled upoutá kožené čalounění sedadel. I to se nabízí ve dvou barevných kombinacích, a to černo-béžové pro modrý exteriér a černo-červená pro stříbrný.  Nová Toyota RAV4 s výbavovým stupněm Selection je k dispozici s konvenčním i hybridním pohonem. Zájemci ji získají od 782 900 Kč. 

Žhavá novinka Toyota C-HR. Výhodná nabídka je v rámci akce připravena i pro nový crossover. C-HR je k dostání od 489 900 Kč. Zájemci o variantu 1,2 Turbo k ní získají sadu zimních pneumatik včetně disků z lehkých slitin a Navigaci Go s tříletou aktualizací map v hodnotě 52 000 Kč zdarma. Kromě toho si zájemci mohou svůj vůz dovybavit pakety příslušenství se slevou až 25 %. 

Nabídka Toyota Sprint je postavena napříč modely značky, takže si z nabídky nový vůz vybere opravdu každý. V rámci Toyota Víkendu budou k dostání modely v nejprodávanějších výbavách se slevou až 75 000 Kč.  K dostání je Yaris (včetně své hybridní verze) se zvýhodněním až 43 000 Kč. Auris, rovněž i ve verzi s hybridním pohonem, je k dispozici se slevou až 75 000 Kč. Novou Corollu, což je celosvětově nejúspěšnější a nejprodávanější vůz od 70. let, lze získat až o 55 000 Kč levněji. Na Versu pak rodiny ušetří až 65 000 Kč. Posledním modelem zahrnutým do nabídky je Aygo se zvýhodněním až 37 000 Kč. Jeho cena se v rámci aktuální akční nabídky dostává až pod hranici 200 tisíc Kč, přičemž zákazníci v této verzi získají např. manuální klimatizaci, dálkově ovládané centrální zamykání nebo rádio s USB.

Pro zákazníky je rovněž připraven dodatečný bonus při výkupu stávajícího vozu. U Ayga je to 20 000 Kč, v případě modelů Yaris, Auris a Corolla získají bonus 25 000 Kč a u modelu Verso pak 30 000 Kč. 

zdroj. https://www.toyota.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků