10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Audi Service zve všechny majitele Audi

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi | Porsche
Audi sezonní servis připraví vůz s čtyřmi kruhy na novou sezonu. Kompletní nabídka profesionálních servisních služeb a originálního příslušenství.

Značka Audi zve majitele zánovních i starších vozů do autorizovaných servisů Audi. Od začátku března až do konce léta mohou využívat profesionální servisní služby za výhodné ceny, aby byl jejich vůz s logem čtyř kruhů v nejlepší formě pro nadcházející cestovatelskou sezonu. K dispozici je rovněž kompletní sortiment Audi originálního příslušenství®, včetně několika atraktivních novinek a akčních nabídek. Maximální péči o zákazníky završuje Záruka mobility Audi s celoevropskou platností.

„Jaro již klepe na dveře, a je tedy nejvyšší čas dopřát svému vozu Audi po náročném zimním období kompletní servisní péči,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika. „Naši servisní partneři prověří v rámci jarní servisní prohlídky hlavní komponenty vozidla a v případě potřeby okamžitě odstraní možné technické nedostatky – s jistotou použití Audi originálních dílů®. Svěřit svůj vůz Audi do rukou profesionálů se vyplatí i při nečekaných událostech na cestách – po servisní prohlídce v autorizovaném servisu mohou totiž řidiči Audi využít v případě nouze Záruku mobility Audi, a to po celé Evropě. Audi Service garantuje maximální potěšení z jízdy po celou dobu životnosti vozidla s logem čtyř kruhů. Jarní servisní prohlídka, nabízená od 700 Kč, prověří funkčnost nejvíce zatěžovaných součástí vozidla. Pravidelně školení technici zkontrolují brzdovou soustavu, osvětlení, podvozek, klimatizaci a kola. Prohlídka je završena zkušební jízdou, která odhalí případné skryté nedostatky. Technické závady lze odstranit na místě s využitím Audi originálních dílů® a celé řady zvýhodněných nabídek, mezi něž patří například Audi Energy Program nebo Audi kompletní ceny.

Audi Energy Program je knížka plná výhodných poukazů na servisní úkony, nákup Audi originálních dílů® a Audi originálního příslušenství®. Využít ji mohou majitelé vozů Audi starších 4 let. Program Audi kompletní ceny představuje profesionální péči s jistotou použití Audi originálních dílů® za zvýhodněnou cenu. Například výměna sady stíracích lišt pro přední a zadní okno vyjde u modelu Audi A4 Avant 2.0 TDI/105 kW (r.v. 2008) na 1680 Kč, u modelu Audi Q7 quattro 3.0 TDI/171 kW (r.v. 2008) tato služba stojí 1910 Kč. Brzdovou kapalinu modelů Audi A4/A4 Avant 2.0 TDI/103 kW (r.v. 2008) vymění servisní partneři Audi za 930 Kč a servisní prohlídka s výměnou motorového oleje a prachového/pylového filtru vyjde u téhož modelu na 4720 Kč. Zvýhodněné servisní úkony jsou určeny pro fyzické osoby, které vlastní vůz Audi starší 4 let. Majitelé starší vozů Audi si nemusí dělat starosti ani s blížícím se termínem povinné technické kontroly. Svěří-li zákazník přípravu vozu na STK odborníkům v autorizovaném servisu Audi, získá v rámci služby Audi STK Service pravidelnou technickou kontrolu a měření emisí zdarma.

Další akční nabídkou Audi sezonního servisu je výměna sady originálních nebo Economy stíracích lišt s bonusem v podobě 1 litru originálního koncentrátu pro přípravu letní směsi do ostřikovačů. Bonus lze kombinovat s poukazem ze slevové knížky Audi Energy Program. Tato akce platí v období od 1. března do 12. května 2017. Letošní novinkou je prachový a pylový filtr, který před nastávající pylovou sezonou potěší zejména alergiky. Nová polyfenolová povrchová vrstva filtru se vyznačuje mimořádnými antibakteriálními a antialergickými funkčními vlastnostmi. Díky vysoké účinnosti filtrace i těch nejmenších částic je tak do interiéru přiváděn vzduch prostý všech nežádoucích látek. 

Audi Service nabízí v rámci jarní a letní servisní nabídky fanouškům cykloturistiky z řad majitelů vybraných modelů Q3, Q5 a Q7 speciální akci „Ve dvou se to lépe táhne“. Po zakoupení a montáži tažného zařízení ze sortimentu Audi originálního příslušenství® získá zákazník nosič pro 2 jízdní kola na tažné zařízení za symbolickou 1 Kč. Akce se vztahuje na aktuální modely Audi Q3 (2012 až 2018) a Q7 (2016 až 2018) a starší modely Q5 (2009 až 2017). Platí do vyprodání zásob.

Na cestách za dovolenou s celou rodinou naleznou skvělé uplatnění i další položky z širokého sortimentu Audi originálního příslušenství®. Kromě střešních nosičů, příčníků a střešních boxů lze výbavu prémiových vozů Audi rozšířit také o praktické odkládací boxy do interiéru, které se umístí na sedadla vzadu nebo připevní k opěrkám hlavy. Rodiče zajisté ocení nové dětské sedačky I-SIZE s inovovanou konstrukcí s bočními ochrannými polštáři v úrovni hlavy a hrudníku. Mezi další užitečné doplňky pro rodinné cestování patří zpětné zrcátko pro hlídání dětí nebo ochrana zadní strany opěradla sedadla vpředu s praktickými přihrádkami pro uložení drobných předmětů. V rámci přípravy vozu na sezonu by neměla zůstat stranou pozornost upřená na pneumatiky, které jsou pro bezpečný provoz zásadní. Audi Pneuservis proto nabízí kompletní sortiment velmi kvalitních pneumatik a originálních kol. Při jejich zakoupení získává zákazník bezplatnou PneuGaranci, záruku na poškození a výrobní vady pneumatiky. Ještě větší pocit jistoty poskytují pneumatiky se systémem AirStop®, který umožní řidiči pokračovat v jízdě až do nejbližšího servisu Audi v případě poškození pneumatiky. Těsnicí hmota uvnitř pneumatiky dokáže totiž zacelit otvor proražený tělesem o průměru až 5 mm. Při výměně pneumatik v autorizovaném servisu Audi je samozřejmostí kompletní vyvážení a důkladná prohlídka i údržba pneumatik. Zákazník se může rozhodnout také pro službu uskladnění zimních, resp. letních pneumatik za příznivou cenu. Audi Pneuservis by nebyl kompletní bez zpětného odběru použitých pneumatik zdarma a jejich ekologické likvidace.

zdroj. www.audi.cz


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků