10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

FORD - zima nás nezastaví

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford
Zajímavá servisní nabídka pro vozy Ford.

Nastartujte váš úspěšný rok 2017 s naší servisní nabídkou a vydejte se bez obav na hory či na chatu i v zimě. Nabízíme vám zajímavé zvýhodnění na autobaterie a vybrané zimní příslušenství. 

Autobaterie Ford / Motorcraft
Kvalitní originální akumulátor je základem pro jakékoliv náročné zimní podmínky. Nechte si otestovat kapacitu vaší stávající autobaterie a můžete tak předejít nepříjemné situaci při startování za nízkých teplot.

Střešní nosiče nebo příčníky
Umožňuje spolehlivě upevnit jakýkoli přídavný nosič, který potřebujete pro přepravu nákladu. Přídavný nosič nebo střešní box je nutné upevnit na základní nosič nebo na příčníky na vozidlech se střešními lyžinami.

Gumové rohože
Originální gumové rohože Ford jsou dokonale přizpůsobeny vašemu vozidlu. Pružné rohože ze syntetické pryže účinně chrání interiér proti nečistotě a vlhkosti.

Více informací o celé servisní nabídce najdete zde

Servisní nabídka je platná do 31. března 2017 u všech autorizovaných partnerů Ford.

Zdroj:http://www.ford.cz/Akce/ZimniServis

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků