10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Užitkové vozy Ford dostaly servis i pětiletou záruku zdarma!

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford
Legendární dodávka Ford Transit, ale i menší model Transit Custom a jeho osobní verze Tourneo Custom jsou teď na českém trhu ještě atraktivnější. V rámci speciální nabídky k nim nyní zákazník zdarma dostane nejen prodlouženou pětiletou záruku, ale i předepsané servisní prohlídky na pět let!

První část akční nabídky pro zmíněné modely tvoří záruka prodloužená na období pěti let, nebo ujetí 200 000 km. Ta se pochopitelně nevztahuje na díly podléhající běžnému opotřebení (typicky brzdové destičky), ale jinak pokrývá veškeré zásadní komponenty vozu, stačí pouze dodržovat předepsané servisní intervaly. 

Právě na ty se vztahuje druhá část speciální nabídky – servisní smlouva Ford Service Plan, která všem novým majitelům vozů Ford Transit, Ford Transit Custom a Ford Tourneo Custom zaručuje čtyři bezplatné servisní prohlídky během pěti let. Vzhledem k tomu, že předepsaný proměnlivý servisní interval pro uvedené vozy spojený s výměnou motorového oleje činí až 60 000 km nebo i dva roky, znamená to, že zákazník za prohlídky nemusí zaplatit ani korunu až do ujetí 240 000 km.

Všechny uvedené vozy jsou vybaveny novými prověřenými naftovými motory EcoBlue, které se vedle vyššího výkonu a točivého momentu mohou pochlubit nižší spotřebou a především nižší hlučností. Nově Ford opět nabízí pohon všech kol AWD pro vybrané modely Transit a řadu Custom, stejně jako automatickou převodovku.

Ford je aktuálně nejprodávanější značkou užitkových vozů v Evropě a modely Transit jsou v součtu kategorií do a přes 3 000 kg nepřetržitě leaderem českého trhu už 25 let.

„Užitkové vozy Ford vynikají svou robustností a spolehlivostí, což nám umožnilo nabídnout zákazníkům tuto speciální a žádanou akci. Majitelé našich vozů se tak mohou bezstarostně věnovat svému podnikání, aniž by přemýšleli nad náklady,“ uvedl k tomu technický ředitel českého Fordu Dušan Fornůsek.

zdroj. www.ford.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků