10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

BMW 520d xDrive již za 17 500 Kč bez DPH měsíčně

Platnost akce: skončila
Štítky: BMW
S příchodem nového BMW řady 5 připravilo BMW Financial Services pro tento model akční nabídku operativního leasingu.

Nové BMW 520d xDrive s paketem JOY je touto formou financování k dispozici již za 17 500 Kč bez DPH měsíčně. Součástí této splátky je pronájem vozu, kompletní pojištění (povinné ručení, havarijní pojištění, pojištění skel a pojištění GAP) a balíček servisních služeb BMW Service Inclusive na 5 let nebo do ujetí 100 000 km. Při financování vozů prostřednictvím operativního leasingu nejsou třeba žádné počáteční investice, současně provozovatel nemusí řešit záležitosti související s vlastněním vozu a poklesem jeho hodnoty. BMW Financial Services nabízí operativní leasing nejen pro právnické osoby a podnikatele, ale i pro soukromé osoby.

Tato akční nabídka rozšiřuje nabídku operativního leasingu na modely značek BMW a MINI. Zájemci mohou využít například nabídky na model BMW X1 sDrive18d za 9799 Kč bez DPH na 48 měsíců s nájezdem 15 000 kilometrů nebo na BMW 218i Active Tourer za 6999 Kč bez DPH při délce smlouvy 48 měsíců a ročním nájezdu 15 000 km. Služby BMW Financial Services jsou v České republice nabízeny prostřednictvím UniCredit Leasing CZ, a.s., a UniCredit Fleet Management, s.r.o.

Akční i standardní nabídky operativního leasingu na modely BMW lze najít na stránkách www.bmwnadosah.cz nebo u autorizovaných prodejců BMW.

zdroj. https://www.press.bmwgroup.com

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků