10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Třetí generace Hyundai i30 dorazila do Louda Kolín

Platnost akce: skončila
Štítky: Hyundai
Nadčasový design - Precizně tvarované povrchy, svažující se silueta a expresivní designové prvky propůjčují třetí generaci odlehčeně elegantní a sofistikovaný styl.

Asistent sledování pozornosti řidiče
Monitorováním a analýzou změn úhlu zatáčení, momentu vyvíjeného na sloupek řízení, poloze vozu v jízdním pruhu a době řízení systém DAA průběžně detekuje řidičovu únavu a signalizuje ji akustickým a vizuálním varováním. Citlivost systému je nastavitelná.

Radost z řízení
Nová řada pohonných jednotek, víceprvková zadní náprava a nejlepší tuhost karosérie ve své třídě, to vše při řízení zajišťuje skutečný požitek z jízdy. Stylová jednoduchost palubní desky a interiéru vyzařuje pocit elegance, kvality a prostoru. Jedná se však o více než jen pocit – nový Hyundai i30 patří mezi nejprostornější vozy ve své třídě.

Autonomní nouzové brzdění (AEB)
Přední radar a kamerové systémy skenují a detekují přítomnost vozidel nebo chodců v prostoru před vozem. Systém AEB automaticky spouští nouzové brzdění pro minimalizaci možnosti vzniku vážné nehody nebo omezení jejích následků. Standardní systém AEB reaguje na přítomnost vpředu jedoucího vozidla prostřednictvím přední kamery, volitelně je k dispozici radar, který přidává možnost detekce přítomnosti chodců.

Pro více informací kontaktujte naši pobočku v Kolíně

zdroj. http://louda.cz/novinky/183/treti-generace-hyundai-i30-dorazila-do-kolina


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků