10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

„TOYOTA VÍKEND“ nabídne žhavou novinku TOYOTU C-HR s akčními pakety příslušenství

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
Toyota Víkend“ se uskuteční v sobotu 21. a neděli 22. ledna 2017 u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v ČR. Novinka C-HR od 489 900 Kč se zimními pneumatikami, navigací a příplatkovým lakem zdarma i nabídkou paketů příslušenství za akční ceny.

V nabídce také cenově zvýhodněné modely Yaris i Auris (včetně vozů s hybridním pohonem), Corolla, Verso a Aygo. Maximální sleva je až 75 000 Kč a bonus při výkupu stávajícího vozu až 30 000 Kč. Zákazníci mohou na nákup nového vozu využít financování Toyota Garant s 0% úrokem. Celorepubliková akce „Toyota Víkend“ se uskuteční ve dnech 21. – 22. ledna 2017 u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v Česku. Společnost Toyota Central Europe – Czech připravila pro zájemce o nový crossover C-HR pakety příslušenství za akční ceny, dále zimní pneumatiky, a na vybrané verze i navigaci a příplatkový lak zdarma. Kromě novinky si mohou zákazníci v rámci akční nabídky Sprint pořídit také vybrané modely značky se zvýhodněním až 75 000 Kč. Získat mohou i bonus až 30 000 Kč při výkupu jejich stávajícího vozu. Pokud se rozhodnou při nákupu vozu využít financování Toyota Garant, získají úrok s 0% navýšením.

V rámci „Toyota Víkendu“ jsou pro zákazníky připraveny tyto nabídky:


• Žhavá novinka Toyota C-HR. Výhodná nabídka je v rámci akce připravena na nejsledovanější novinku značky. Nový crossover je k dostání od 489 900 Kč. Zájemci k němu získají ve všech verzích zdarma zimní pneumatiky a ve verzi 1,2 T také navigaci. Na vybrané verze 1,2 T skladem získají zákazníci zdarma rovněž příplatkový lak, což může znamenat cenové zvýhodnění až 22 500 Kč. Kromě toho si zájemci mohou svůj vůz dovybavit pakety příslušenství se slevou až 25 %. Paket exteriér, který obsahuje lapače nečistot (zástěrky), deflektor kapoty i přední okenní deflektory, je k dispozici za 7 000 Kč. Za 14 300 Kč si zájemci mohou zkrášlit C-HR paketem chrom, jenž ozdobí vůz chromovými lištami na předním nárazníku, boku i na zadních dveřích a také získají chromované rámečky mlhových světel. Nejen dámy pak ocení paket parking za 14 400 Kč s předními i zadními parkovacími senzory.  

 • Nabídka Toyota Sprint je postavena napříč modely značky, takže si z nabídky nový vůz vybere opravdu každý. K dostání je Yaris (včetně své hybridní verze) se zvýhodněním až 27 000 Kč. Auris, rovněž i ve verzi s hybridním pohonem, je k dispozici se slevou až 75 000 Kč. Novou Corollu, což je celosvětově nejúspěšnější a nejprodávanější vůz od 70. let, lze získat až o 55 000 Kč levněji. Na Versu pak rodiny ušetří až 65 000 Kč. Posledním modelem zahrnutým do nabídky je Aygo se zvýhodněním až 37 000 Kč. 

• Pro zákazníky je rovněž připraven dodatečný bonus při výkupu stávajícího vozu. U Ayga je to 20 000 Kč, v případě modelů Yaris, Auris a Corolla získají bonus 25 000 Kč a u modelu Verso pak 30 000 Kč. 

• Financování Toyota Garant s 0% navýšením1. Pro zákazníky, kteří se rozhodnou nový vůz financovat pomocí Toyota Garant, získají úrok s 0% navýšením. Nespornou výhodou tohoto způsobu pořízení nové Toyoty je garantovaná budoucí hodnota vozu. Ta umožňuje zákazníkovi dosáhnout velmi příznivé měsíční splátky a navíc garantuje vysokou výkupní hodnotu vozu na konci financování.  Zákazník také může rozhodnout o způsobu ukončení smlouvy až v průběhu financování, dle svých aktuálních potřeb. 

1 0% navýšení při financování prostřednictvím produktu Toyota Garant, k dispozici pro modely Aygo, Yaris, Auris, Corolla a Verso. Nabídky Toyota Výhodně a financování s 0% navýšením není možné kombinovat. Toyota Garant 0% platí pro podnikatele a není nabídkou k uzavření smlouvy dle § 1732 zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku.

Konkrétní nabídku modelů a financování Vám poskytne autorizovaný prodejce Toyota.

zdroj. http://www.toyota-media.cz/toyota-product/16.01.2017/


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků