10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Limitovaná edice Volkswagen Touareg Masaj-zvýhodnění až 285 800 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky:
Zapomeňte na předsudky a překážky a vydejte se za dobrodružstvím. Objednejte si zkušební jízdu s modelem Touareg Masaj. Akční nabídka platí do 31.12.2016.

Odolný Volkswagen Touareg Masaj s bohatou výbavou za výhodnou cenu. Touha poznávat a objevovat nové je to, co nás žene vpřed. Vydejte se za dobrodružstvím mimo asfaltové silnice nebo si užijte obdivné pohledy uprostřed městské džungle. Volkswagen Touareg Masaj je tím pravým vozem, na který se vždy můžete spolehnout. Luxusní interiér, podmanivý exteriér a výkonný motor 3,0 TDI BMT 193 kW spolu se stálým pohonem všech kol 4Motion a osmistupňovou automatickou převodovkou hravě splní i ty nejnáročnější výzvy každodenního života. Stejně jako dokážou Masajové odolávat extrémním africkým podmínkám, i model Touareg Masaj byl zkonstruován tak, aby si uměl hravě poradit s překážkami, které se mu postaví do cesty.

K dispozici již od 1 536 900 Kč vč. DPH, což představuje vzhledem k bohaté výbavě zákaznickou výhodu až 285 800 Kč.

Více informací zde

zdroj. http://www.autocentrum.cz/volkswagen/clanky/limitovana-edice-volkswagen-touareg-masaj-zvyhodneni-az-285-800-kc-0/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků