10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

TOYOTA PRIUS je podle EURO NCAP NEJBEZPEČNĚJŠÍM novým autem roku 2016

Platnost akce: skončila
Štítky: MPV | Toyota
Nová Toyota Prius v letošních bezpečnostních testech nezávislé organizace Euro NCAP vybojovala titul "Nejlepší ve své třídě" v kategorii velkých rodinných vozů.

Tohoto uznání si Toyota velmi cení, neboť usiluje o výrobu "vždy bezpečnějších vozů" se speciálním zaměřením na aktivní bezpečnost formou širokého prosazování paketu bezpečnostních technologií "Toyota Safety Sense". Tento bezpečnostní paket výrazně přispěl ke skvělým výsledkům modelu Prius v testech Euro NCAP. Tentýž paket je součástí výbavy nedávno představeného modelu C-HR, ale i dalších vozů Toyota postupně s tím, jak se tato technologie rozšiřuje do celé modelové řady značky. 

Organizace Euro NCAP každoročně vydává seznam vozů, které se v jednotlivých kategoriích umístily na nejvyšších příčkách. Uvedený titul Toyota vybojovala již podruhé. V roce 2010 byl za "Nejlepší ve své třídě" označen model Verso v kategorii kompaktních MPV.

zdroj. http://www.toyota-media.cz/toyota-product/20.12.2016/


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků