10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nissan oznámil ceny modelu X-Trail s dvoulitrovým vznětovým motorem

Platnost akce: skončila
Štítky: Nissan
Nissan zahájil prodej nového, většího vznětového motoru pro svůj vlajkový crossover X-Trail. Dvoulitrový motor lze objednávat již nyní a první dodávky dorazí k zákazníkům začátkem příštího roku. Nissan nyní oznámil ceny X-Trailu s novým motorem.

Nový motor má výkon 177 k a točivý moment 380 Nm. Jde o výrazný výkonnostní skok oproti stávajícímu 1,6litrovému vznětovému motoru o výkonu 130 k. Nový motor 2.0 dCi bude dostupný pro výbavy Acenta, N-Vision a Tekna jak se šestistupňovou manuální převodovkou, tak s automatickou převodovkou CVT. U X-Trailu je novinkou také nabídka automatické převodovky Nissan Xtronic CVT v kombinaci s pohonem čtyř všech kol.Ta rozšiřuje stávající nabídku šestistupňové manuální převodovky a pohonu přední nápravy.

Pro více informací klikněte zde

Specifikace a volitelné prvky jednotlivých výbav zůstávají beze změny. Kompletní ceník modelu X-Trail je k dispozici zde nebo u všech autorizovaných dealerů Nissan.

zdroj. http://newsroom.nissan-europe.com/cz/cs-cz/media/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků