10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

V Česku se prodalo již 200 vozů Toyota C-HR

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
První vozy jsou již k vidění v showroomech u autorizovaných prodejců značky. V první den předprodeje bylo objednáno 90 vozů, doposud se prodalo 200 aut. Toyota C-HR je mezi sedmi finalisty ankety Car of the Year 2017. Toyota C-HR s motorem 1,2T je k dispozici od 489 900 Kč, varianta s hybridním pohonem pak od 629 900 Kč

Nejočekávanější novinka letošního roku od Toyoty vzbuzuje velký zájem u zákazníků. Pro nový crossover C-HR se jich rozhodlo už 200. První modely již dorazily k autorizovaným prodejcům a zájemci se v nich tak mohou konečně poprvé projet. Nové C-HR ve variantě s přeplňovaným motorem 1,2 Turbo je k dispozici od 489 900 Kč vč. DPH. Hybridní varianta pak startuje na ceně od 629 900 Kč vč. DPH.

Předprodej nového modelu Toyoty byl zahájen 20. září a během prvních pěti hodin zákazníci objednali 90 vozů. „Podobnou situaci jsme ještě nezažili,“ říká ke startu prodeje C-HR Martin Peleška, ředitel českého zastoupení Toyoty, a doplňuje: „Lidé jsou z  tohoto crossoveru nadšení a velmi se o něj zajímají. Svoji atraktivitu a zároveň dostupnost potvrdila Toyota C-HR i svým postupem mezi sedm finalistů evropské ankety Car of the Year.“

Čeští zákazníci měli během podzimu možnost prohlédnout si vůz na několika předprodejních akcích. Byl vystaven v nákupním centru na Zličíně a jeho oficiální premiéra proběhla i na pražské Autoshow. Díky tomu bylo do dnešního dne uzavřeno už 200 objednávek, ačkoliv první pojízdné vozy dorazily do Česka až nyní.

„V těchto dnech přijíždějí první vozy do Česka, takže zákazníci si je budou moci nejen prohlédnout, ale konečně se s nimi i projet u našich autorizovaných dealerů,“ uvádí Martin Peleška.

Toyota C-HR je k dispozici ve dvou motorizacích, a to s hybridním ústrojím a zážehovou jednotkou o objemu 1,2 litru s přeplňováním. Nový crossover v provedení 1,2T ve výbavě Live získají zákazníci od 489 900 Kč. Již tato výbava obsahuje paket bezpečnostních technologií Toyota Safety Sense, LED světla denního svícení, adaptivní tempomat, sedm airbagů, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka, 17“ kola, manuální klimatizaci a mnoho dalšího. C-HR s hybridním pohonem pak začíná na ceně 629 900 Kč.

 

Zdroj: Toyota Central Europe – Czech s.r.o.

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků