10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Rozjeďte své podnikání s vozy ŠKODA od Auto Palace Spořilov

Platnost akce: skončila
Štítky:
Škoda Financial Services - Úvěr. Leasing. Pojištění. Mobilita.

Využijte 0% akontaci a garanci stálé výše měsíční splátky s pojištěním a servisem v ceně od ŠKODA Financial Services na vozy ŠKODA od Auto Palace Spořilov! Po celou dobu pronájmu máte navíc jistotu kompletního pojištění a nulových nákladů na servisní prohlídky. 

Aktuálně Vám nabízíme například vůz ŠKODA Fabia kombi 1,2 TSI Style 66 kW s měsíční splátkou 4 968 Kč bez DPH nebo vůz ŠKODA Octavia liftback 1,6 TDI, Ambition 81 kW s měsíční splátkou bez DPH 7 651 Kč. Délka pronájmu je 48 měsíců, celkový nájezd 80 000 km. Nabídka operativního leasingu platí pouze pro podnikatele a uvedená měsíční splátka je bez DPH*.

V nabídce máme ale i další modely vozů ŠKODA, takže neváhejte kontaktovat náš prodejní tým ŠKODA Auto Palace Spořilov na telefonním čísle 420 296 574 333. 

Rozjeďte to s námi s vozy ŠKODA od Auto Palace Spořilov!

Nabídka skladových vozů 

zdroj. http://www.autopalace.cz/cz/akcni-nabidky/rozjedte-sve-podnikani-s-vozy-skoda/a738.html

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků