10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Stylový manažerský vůz HYUNDAI i40 kombi 1,7 CRDi

Platnost akce: skončila
Štítky: Hyundai
Hledáte skutečně výjimečný, maximálně spolehlivý a bezpečný manažerský vůz s bezkonkurenční výbavou? Nebojíte se dát najevo svůj úspěch a upoutat pozornost jedinečným dynamickým designem?

Zvolte Hyundai i40 kombi, nepřehlédnutelný stylový automobil, se kterým si můžete užívat prvotřídní jízdní vlastnosti, nejvyspělejší technologie, maximální cestovní komfort i prostorný interiér a dopřát si výbavu bez kompromisů stejně jako maximální bezpečnost.

V limitované akční nabídce Experience Success získáte manažerský vůz s prémiovou výbavou: 17" kola z lehkých slitin, motor 1,7 CRDi, výkon 104 kW / 141k, kombinovaná spotřeba 4,6 l / 100 km,  airbagů, LED denní, přední mlhová i zadní světla, solární přední skla a tmavá zadní skla, vyhřívání předních sedadel a volantu, elektricky ovládané sedadlo řidiče, dvouzónová automatická klimatizace, přední a zadní parkovací senzory, zadní parkovací kamera, automatické světlomety a stěrače (světelný a dešťový senzor), integrovaná navigace s 8" displejem a aktualizací map, příjem DAB, Bluetooth handsfree. Oslovte dealera v místě Vašeho bydliště pro konkrétní cenovou nabídku prostřednictvím uvedeného formuláře.

Cena od 7 999 Kč bez DPH měsíčně.

zdroj. https://www.hyundai.cz/akcni-nabidky/hyundai-i40

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků