10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Toyota představí na AUTOSHOW PRAHA žhavou novinku crossover C-HR

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Toyota
Česká premiéra nejočekávanějšího modelu letošního roku Toyota C-HR. Stylový dvoubarevný hybridní Yaris Selection i oblíbené modely Auris TS Hybrid a RAV4.

Automobilka Toyota představí na Autoshow Praha 2016, která se uskuteční od 22. do 25. září na holešovickém Výstavišti, nový crossover C-HR. Kromě očekávané novinky budou na stánku značky k vidění i nejoblíbenější vůz světa Toyota Corolla, hybridní stylový Yaris či Auris TS a RAV4.

Nejočekávanější model roku od Toyoty je konečně tu. Česká premiéra crossoveru C-HR se odehraje právě na pražské Autoshow. Zájemci si tak nápadný vůz mohou prohlédnout konečně na vlastní oči. Sportovní silueta připomínající kupé dodává C-HR mrštnost, kterou jeho majitelé v úzkých městských uličkách jistě ocení. Nový crossover od Toyoty je vybaven nejnovější generací hybridního ústrojí, která nabídne celkový výkon 90 kW/122 k při průměrné spotřebě pouhých 3,7 l/100 km (dle předběžných dat). K dispozici bude i varianta se zážehovou jednotkou 1,2 litru s přeplňováním.  

Pro příznivce osvědčené klasiky bude vystavena nová Corolla. Tedy model, který letos oslavil 50. let od chvíle, kdy sjel první vůz z výrobní linky. Doposud se Corolly po celém světě prodalo více než 44 milionů a jen za loňský rok si jich zákazníci pořídili přes 1,3 milionu. Nová Corolla, konkrétně její 11. generace, je v prodeji od letošního srpna.  

Milovníky stylu kromě C-HR jistě zaujme i hybridní Yaris ve dvoubarevném provedení Selection. Tato verze kombinuje odstíny laku bílé perleti s metalickým černým lakem, který najdeme na střeše, předních A-sloupcích, vnějších zpětných zrcátkách, v horní části předních blatníků a na hraně kapoty. Hra barev se rozehrává kromě exteriéru i v interiéru, kde je černý potah stropu kabiny sladěný s odstínem střechy. Lákavé provedení jistě majitelé tohoto vozu ocení.   

Na stánku Toyoty budou v rámci Autoshow vystaveny rovněž benzínový SUV model Toyota RAV4 a hybridní Auris Touring Sports. Pro zájemce o testovací jízdy bude připravena nová RAV4 s hybridním pohonem. 

zdroj. www.toyota-media.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků