10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

TOP nabídka operativního leasingu na vozy značky Volkswagen

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Vyberte si ten pravý vůz a užívejte si Vaše podnikání bez starostí za exkluzivních podmínek.

Přinášíme Vám TOP nabídku operativního leasingu na vozy Volkswagen. Vybrat si tak můžete novinku roku 2016 Nový Tiguan, luxusní Passat Variant ve výbavě Highline nebo užitkový vůz Volkswagen Caddy.

Pokud máte zájem o skvěle vybavené vozy značky Peugeot za ještě lepší ceny, určitě Vás potěšíme akcí 7 dní Peugeot, která se nezadržitelně blíží. Již příští týden si můžete pořídit například nový Peugeot 2008 s bohatou výbavou již za 320 000 Kč.

Máte slabost pro novou Kiu Sportage, ale k Vašemu rozhodnutí chybí ještě poslední krůček? Co se takhle přesvědčit o jejích kvalitách při dvoudenní testovací jízdě a bonusu 63.000 Kč. Proč se jen dívat, když ji můžete rovnou řídit!

Ač to tak ještě úplně nevypadá, letní období se nám pomalu chýlí ke konci. Nezapomeňte se proto připravit na zimu včas a získejte všestranného pomocníka, kterého pro Vás vybavíme kompletní sadou zimních kol zdarma.  K dispozici Vám budou skříňové verze - Volkswagen Transporter a Caddy.

Pro více informací klikněte zde

Tým Autocentrum BARTH

zdroj. http://www.autocentrum.cz/clanky/top-nabidka-operativniho-leasingu-na-vozy-znacky-volkswagen/

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků