10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Volkswagen Driving Day - Autodrom Most 17. a 18. 9. 2016

Platnost akce: skončila
Štítky:
Prožijte výjimečné okamžiky na Volkswagen Driving Day s celou rodinou a poznejte širokou modelovou řadu značky Volkswagen osobní vozy.

Autodrom Most - Polygon je v současnosti nejmodernějším areálem ve střední Evropě s bohatě vybaveným zázemím. Nově disponuje i upravenou offroadovou tratí s různou obtížností. Trať školy smyků Vás pak provede nejčastějšími situacemi, se kterými se můžete na silnici setkat.

Přijeďte otestovat širokou paletu modelů značky Volkswagen, prověřte své řidičské dovednosti, vyzkoušejte nejmodernější technologie, jízdní a bezpečnostní asistenty, projeďte si off-roadovou trať, poznejte chování vozů v kritických situacích v rámci školy smyku, kterou si můžete vyzkoušet s modely Volkswagen nebo s vlastním vozem. Zažijte také čistě elektrickou jízdu. Naučte se, jak se stát hrdinou a pomoci ostatním při dopravní nehodě díky kurzu Volkswagen Hero. Samozřejmostí je catering po celý den, doprovodný program a atraktivní zábava pro děti.

Pro více inforamcí klikněte zde

Těšíme se na Vás.
V případě dotazů kontaktujte svého autorizovaného prodejce Volkswagen nebo napište na email vwdd2016@volkswagen.cz.

zdroj. http://www.volkswagendrivingday.cz/

 

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků