10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

„TOYOTA VÍKEND 17. a 18.9.“ bude ve znamení Edice 50

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
„Toyota Víkend“ proběhne od soboty 17. do neděle 18. září 2016 u všech autorizovaných prodejců značky Toyota v ČR. Zákazníci si mohou pořídit nové vozy Corolla či Auris za zvýhodněné ceny v rámci akční nabídky Edice 50. Zákazníci mohou při pořízení nového vozu využít výhodné financování Toyota Garant.

Společnost Toyota Central Europe – Czech připravila pro své zákazníky celorepublikovou akci „Toyota Víkend“, která proběhne ve dnech 17. – 18. září 2016. Během ní mohou zákazníci využít výjimečnou nabídku v rámci Edice 50. V ní Toyota nabízí cenové zvýhodnění Corolly a Aurisu až 50 000 Kč. Navíc je pro zákazníky připraven také bonus 25 000 Kč při výkupu jejich stávajícího vozu.

Toyota Víkend
Více informací zde
Termín akce: 17. – 18. 9. 2016
Otevírací doba: sobota 9 – 17 h, neděle 9 – 15 h

V rámci „Toyota Víkendu“ jsou pro zákazníky připraveny tyto nabídky:

• Edice 50 nabízí nejprodávanějšími modely značky s nadstandardní výbavou. Auris, rovněž včetně modelu s hybridním pohonem, je k dispozici se slevou až 48 000 Kč. Novou Corollu, což je celosvětově nejúspěšnější a nejprodávanější model od 70. let, lze získat až o 50 000 Kč levněji. V rámci Edice 50 jsou dostupné i další modely Toyota, a to Aygo, Yaris a Verso.

• Nová Corolla s nadstandardní výbavou je k dispozici v rámci Edice 50, která je součástí oslav 50 let od uvedení modelu na trh. Corolla z Edice 50 nabízí 16“ disky kol z lehkých slitin a vyhřívaná přední sedadla. Při parkování řidiči ocení přední i zadní senzory a 7“ dotykový displej s parkovací kamerou. Bezpečnou jízdu pak zajistí systémy aktivní a pasivní bezpečnosti v rámci paketu Toyota Safety Sense. K příjemnému prostředí ve voze i v horkých letních dnech pomůže automatická dvouzónová klimatizace. 

• Bonus při výkupu stávajícího vozu 25 000 Kč. Uvedená výše bonusu se vztahuje na modely Corolla a Auris. 

• Financování Toyota Garant s úrokovou sazbou 4,99 % ročně. Nespornou výhodou tohoto způsobu pořízení nové Toyoty je garantovaná budoucí hodnota vozu. Ta umožňuje zákazníkovi dosáhnout velmi příznivé měsíční splátky a navíc zaručuje vysokou výkupní hodnotu vozu na konci financování.  Zákazník také může rozhodnout o způsobu ukončení smlouvy až v průběhu financování, dle svých aktuálních potřeb. Právě to může být někdy velmi důležité.

Těšíme se na Vás.

zdroj. http://www.toyota-media.cz/toyota-corporate/8.9.2016/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků