10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

TOYOTA COROLLA slaví 50. narozeniny novým modelem

Platnost akce: skončila
Štítky: Toyota
Nejprodávanější vůz světa přichází s inovovanou verzí své již 11. generace. Nový design exteriéru i interiéru a vylepšené palubní technologie. Nová základní výbava Live za 369 900 Kč vč. DPH a limitovaná Edice 50 se skvělou výbavou za 404 900 Kč vč. DPH.

Na rok 2016 připadá 50. výročí vzniku modelu Toyota Corolla, nejprodávanějšího vozu světa. Při té příležitosti přichází Toyota s její vylepšenou verzí v rámci 11. generace. Změny designu se dočkal exteriér i interiér vozu, další z předností jsou modernizované palubní technologie, např. multimediální soustava Toyota Touch® 2 s dotykovou obrazovkou. 

Nový design exteriéru
Nová Corolla přináší vyspělé ztvárnění exteriéru, včetně zcela přepracovaných předních partií se zohledněním stylu Keen Look a designové filozofie Under Priority. Celá přední část vozu prošla kompletní stylistickou proměnou s důrazem na širší postoj vozu a reprezentativnější charakter. Zájemci o novou Corollu budou moci volit z devíti různých odstínů karoserie, z toho tři jsou nové: zlatá Platinum, červená Tokyo a hnědá Earth. 

Smysly vnímaná kvalita interiéru
Interiér nové Toyoty Corolla byl zásadně upraven s cílem nabídnout zákazníkům nejenom výrazně modernizované palubní technologie, ale i podstatné zvýšení kvality. Z nové kabiny je zřejmý komplexní přístup, zahrnující každičký aspekt interiéru z pohledu evropských zákazníků, ve snaze dosáhnout zde co nejvyšší úrovně celkové harmonie a konzistence. Z intuitivních palubních technologií jde o nový 7" dotykový displej Toyota Touch® 2 včetně výrazné modernizace mapové navigace Go s 3letou aktualizací map či nový multi-informační displej o úhlopříčce 4,2" před řidičem. 

Bezpečnostní paket Toyota Safety Sense
Bezpečnostní paket Toyota Safety Sense (v ČR standard od středního stupně výbavy Active) zpracovává informace poskytované malou kamerou v horní části čelního skla (s optickým i laserovým snímáním) a napomáhá předcházet nehodám nebo zmírňovat jejich následky za nejrůznějších dopravních situací. Součástí paketu Toyota Safety Sense je bezpečnostní systém pro předcházení kolizím (PCS), systém pro hlídání jízdních pruhů (LDA), systém rozpoznávání dopravních značek (RSA) a automatická dálková světla (AHB). 

Větší prožitek z jízdy
Nová modelová řada těží i z úprav v oblasti zavěšení kol a řízení, jejichž cílem bylo zvýšit jízdní pohodlí a zlepšit ovladatelnost. Novinkou je též řada opatření k potlačení přenosu hluku, vibrací a chvění do kabiny vozu.

Ceny a výbava
Nová Corolla se v České republice prodává od srpna 2016. S novou Corollou uvedla Toyota i novou základní výbavu Live za 369 900 Kč s DPH, která chce oslovit co nejširší spektrum zákazníků. Tato výbava již obsahuje LED světla denního svícení, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka s ukazateli směru v barvě karoserie, dálkově ovládané centrální zamykání, manuální klimatizaci, 7 airbagů včetně kolenního a audiosystém s rádiem, CD přehrávačem a Bluetooth® hands-free. 

K 50letému výročí přichystala Toyota navíc i mimořádnou nabídku, limitovanou Edici 50. Toyota Corolla 1,6 Valvematic s manuální převodovkou ve výbavě Active Trend+ je v jejím rámci nabízena za 404 900 Kč s DPH. Zákazník za tuto cenu obdrží vůz s luxusní výbavou, jakou jsou 16" disky kol z lehkých slitin, stěrače předního okna se senzorem deště, zatmavená boční okna a zadní okno, vyhřívání předních sedadel, přední a zadní parkovací senzory, automatická dvouzónová klimatizace, multimediální systém Toyota Touch® 2 se 7“ dotykovou obrazovkou, paket bezpečnostních technologií Toyta Safety Sense a mnoho dalšího.

zdroj. http://www.toyota-media.cz/toyota-product/23.8.2016/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků