10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Bezkonkurenční sezónní nabídka Audi Q5

Platnost akce: skončila
Štítky: Audi
Léto v novém SUV: S nadhledem. Pod kontrolou.

Léto netrvá věčně, a proto si ho začněte užívat právě teď! Pořiďte si Audi Q5 v rámci limitované sezónní nabídky a získejte paket ALL IN (Lifestyle – Offroad) v ceně 303 900 Kč se 100% cenovým zvýhodněním. S výbavou čítající například devatenáctipalcová kola a navigaci MMI Plus dáte s přehledem jakoukoliv cestu. Prozkoumejte zde, co vše Vám nabízí Audi Q5 ve výbavě Offroad.

A protože léto je jako stvořené pro venkovní aktivity, bude se Vám hodit tažné zařízení z nabídky Audi originální příslušenství(r). Když si ho včetně montáže pořídíte do konce srpna, dostanete od nás nosič na dvě jízdní kola za jednu korunu. Prožijte léto v novém Audi Q5. Teď máte skvělou příležitost získat ho ve výbavě, která je skutečně velkorysá.

Zvýhodněná nabídka Audi selection
Modelová varianta
Akční nabídka:

Audi Q5, ALL IN (Lifestyle - Sport), cena 289 800 Kč
Audi Q5, ALL IN (Lifestyle - Offroad), cena 303 900 Kč

Přejít na nabídku Audi selection

Další informace naleznete zde

zdroj. http://www.audisuv.cz/q5-leto


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků