10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nissan nabízí bezplatnou aktualizaci map systému NissanConnect

Platnost akce: skončila
Štítky: Nissan
Jedním ze základních předpokladů optimální funkčnosti navigačního systému je přesnost map. Nissan má vždy na zřeteli maximální spokojenost zákazníků a snaží se jim poskytnout co možná nejkvalitnější služby. Proto nyní spustil službu MAP CARETM, která zahrnuje jednu bezplatnou aktualizaci map ročně po dobu 3 let od nákupu nového vozidla.

Nabídka platí pro tyto modely: Micra, NOTE, Juke, Pulsar, Qashqai, X-Trail a LEAF se systémem NissanConnect.

Akce mohou využít soukromí i firemní zákazníci.

U vozidel využívajících službu MAP CARETM probíhají roční aktualizace map výměnou karty SD. Je-li k dispozici aktualizace map, kontaktují dealeři Nissan zákazníky a domluví si s nimi schůzku, na které jim předají novou kartu SD.

Navigační systém s bezplatnou aktualizací map není jedinou funkcí sofistikovaného systému NissanConnect. Systém nabízí i vyspělé zvukové a komunikační funkce, plnou integraci chytrého telefonu a přístup k sociálním médiím i zábavním a cestovním aplikacím. Podporuje také služby Google a funkci Send-To-Car (můžete například zasílat trasy do konkrétních cílů z počítače do vozidla) a zobrazuje aktuální informace o cenách paliva, restauracích a dalších zajímavých bodech. Dále má systém integrovaný modul rozpoznávání hlasu, rozhraní Bluetooth, funkci streamování zvuku a vstupy AUX a USB. Vestavěná technologie DAB (Digital Audio Broadcasting) pak umožňuje poslech digitálních rádií.

V crossoverech Qashqai a X-Trail se informace systému NissanConnect zobrazují nejen na hlavní obrazovce systému, ale i na dalším 5“ barevném displeji, který našel své místo na přístrojovém panelu mezi ukazateli. Tento displej střídavě zobrazuje grafické údaje, jako jsou pokyny k trase, textové informace z rozhlasových kanálů a aktuálně přehrávanou skladbu.

Díky kombinaci moderního systému NissanConnect se službou MAP CARETM bude pro vás jízda ve voze Nissan vždy nanejvýš příjemným zážitkem, ať už se v Evropě vydáte kamkoli.

zdroj.http://www.newsroom.nissan-europe.com/cz/cs-cz/Media/Media.aspx?mediaid=148007

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků