10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Ford představuje novou řadu ST-Line

Platnost akce: skončila
Štítky:
Ford uvádí na trh novou řadu ST-Line - modely Fiesta ST-Line a Focus ST-Line lze již objednávat, inspirovanou modely Ford Performance; jejími hlavními znaky jsou výrazný vzhled, sportovnější jízdní projev a atraktivní cena.

Společnost Ford of Europe představuje novou modelovou řadu ST-Line. Vozy Ford ST-Line se vyznačují sportovním vzhledem, jenž nachází inspiraci v modelech Ford Performance. Pohánějí je výkonné a úsporné zážehové motory EcoBoost nebo vznětové jednotky TDCi.

První modely řady ST-Line Ford navíc nabízí za atraktivní ceny a lze je objednávat již dnes: Fiestu ST-Line od 390 990 Kč a Focus ST-Line od 474 990 Kč.

Designéři se při návrhu ST-Line nechali inspirovat oblíbenými sportovními modely Fiesta ST a Focus ST. Nový Focus ST-Line a Fiesta ST-Line jsou určeny řidičům, které oslovuje sportovní image vozů Ford ST, ale nevyžadují jejich úroveň dynamiky a sportovního chování na silnici. 

Focus ST-Line i Fiesta ST-Line dávají na výběr z několika motorizací, mezi nimiž nechybí oceňovaný zážehový motor 1.0 EcoBoost. Mají sportovní podvozek, exteriérový paket sportovního vzhledu a speciální provedení kol z lehké slitiny. V interiéru jsou jejich rozlišovacími znaky mimo jiné sportovní sedadla, sportovní volant a hliníkové pedály. 

„Díky naší nové řadě ST může ještě více zákazníků okusit sportovní styl a jízdní vlastnosti inspirované modelovou řadou Ford Performance, do které patří modely jako Focus RS či supersportovní Ford GT,“ řekl Roelant de Waard, viceprezident Ford of Europe pro marketing, prodej a služby. „Očekáváme, že letos prodáme v Evropě 40 000 sportovních vozů, tedy o 50 procent více než v roce 2015, přičemž už loni narostl jejich počet v porovnání s rokem 2014 o 61 procent.“

Sportovní vzhled
Ford nabízí Fiestu ST-Line v třídveřovém i pětidveřovém provedení. U Focusu ST-Line pak mohou zákazníci vybírat z pětidveřového hatchbacku nebo kombi. 

Hlavní znaky modelů ST-Line jsou:

Mřížka přední masky se vzorem včelích pláství; tmavé kryty předních mlhových světel; spojler na předním nárazníku u Fiesty ST-Line a modifikovaný nárazník u Focusu ST-Line
Stylizovaný zadní difuzor u obou modelů a rozměrný střešní spojler 

u Fiesty ST-Line

Černý pruh pod okny, výrazné nástavce prahů a označení ST-Line na předních blatnících
Kola z lehké slitiny o průměru 16 (Fiesta), respektive 17 palců (Focus), lakovaná šedým metalickým odstínem Rock Metallic
Sportovní sedadla s červenými švy a perforovaný kožený sportovní volant se šedými švy
Hlavice řadicí páky ve stylu ST, tmavý potah stropu, prahové lišty ST-Line

Výkonné a úsporné motory
Motory pro nové modely ST-Line jsou vybrané tak, aby korespondovaly s dynamičtějšími jízdními vlastnostmi, které vozům uděluje sportovní podvozek snížený o 10 mm.  

Motor pro Fiestu ST-Line:
1.0 EcoBoost 125 k (92 kW) s pětistupňovou manuální převodovkou; kombinovaná spotřeba paliva 4,3 l/100 km, emise CO2 99 g/km*

Motory pro Focus ST-Line:
1.5 EcoBoost 150 k (110 kW); kombinovaná spotřeba paliva 5,5 l/100 km, emise CO2 127 g/km
1.5 TDCi 120 k (88 kW); kombinovaná spotřeba paliva 4,1 l/100 km, emise CO2 105 g/km

„Díky dodatečnému zvýhodnění ve výši 20 000 Kč se cena modelu Focus ST-Line s výkonným motorem 1.5 EcoBoost dostává na velmi atraktivní úroveň. Věříme, že si toto provedení vybere velká část budoucích majitelů Fordu Focus, zatímco karosářská verze kombi se vznětovým motorem 1.5 TDCi bude populární u firemních zákazníků,“ uvedl Martin Sládek, marketingový ředitel společnosti Ford Motor Company, s.r.o.

zdroj. www.ford.cz


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků