10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Toyota představí nový Hilux a Corollu

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV | Toyota
Automobilka Toyota se letos prvně zúčastní motoristické slavnosti Legendy 2016. České premiéry zde budou mít nový Hilux a Corolla.

Kromě nich budou na stánku značky, který se bude věnovat zejména hybridní technologii, k vidění všechny čtyři generace průkopnického vozu Prius. Z garáže vyjede i historická Corona z roku 1969. Zájemci se mohou zastavit v neděli od 14h pro podpis snowboardistky Evy Samkové, jenž je tváří modelu RAV4. Toyota vsadila pro Legendy 2016 na technologii, kterou vynalezla a v níž dominuje. Hybridní pohon bude hlavním tématem stánku značky. Reprezentovat jej bude model Prius a všechny jeho čtyři generace. 

První Prius byl představen v roce 1997 a jednalo se o celosvětově první sériově vyráběný vůz s hybridním pohonem. Tento automobil tehdy nabídl zákazníkům rekordně nízkou spotřebu paliva 5,1 litru/100 km. Každá další generace s sebou přinesla vylepšení pohonu, snížení spotřeby a rozšíření obliby modelu. Nejnovější čtvrtá generace přinesla dramatickou změnu vzhledu a nejnižší možnou spotřebu. V kombinovaném cyklu je od 3,3 l/100 km. Celosvětově se Priusů prodalo více než 3,5 milionu. Tento model dokázal zcela změnit charakter automobilového trhu. Nová technologie se i díky němu rozšířila i do mainstreamových modelů. Ty na stánku zastupují i další vozy značky Toyota – Yaris Hybrid (první hybridní model v kategorii malých vozů) a RAV4 Hybrid (první hybridní vůz SUV).

Žhavé novinky pak budou představovat vozy Corolla a Hilux. U obou vozů se jedná o české premiéry. Nová Corolla, jež bude k vidění na stánku, půjde do prodeje v červenci. Jedná se o celosvětově nejúspěšnější a nejprodávanější model všech dob. Corolla se vyrábí od roku 1966 a jen za loňský rok se jich po celém světě prodalo přes 1,3 milionu. 

Toyota však nebude na Legendách prezentovat jen nové a současné modely. Z garáže vyveze i historicky první vůz značky, který se dovážel do tehdejšího Československa. Corona z roku 1969 brázdila české silnice v 70. letech.  K nám se dostala díky oficiální dohodě o výměně Coron za traktory Zetor, které naproti tomu putovaly do Asie.

O rozruch se na stánku postará i sportovkyně a česká reprezentantka Eva Samková. Ta zde bude mít autogramiádu. Zájemci o její podpis se pro něj mohou zastavit v neděli 12. června od 14h.

Kdo bude chtít spatřit nový Hilux, musí zajít do offroadové zóny. Nezastavitelný pick-up, který proslul svoji kvalitou, trvanlivostí a výtečnou spolehlivostí, se ukáže v akci v terénu. Diváci se tak mohou na vlastní oči přesvědčit, proč je tak oblíbený při dobrodružných cestách. Ať se jedná o severní pól, islandské sopky, Antarktidu nebo dakarskou rallye. Společnost mu zde budou dělat i historické offroady Land Cruiser. 

Třetí ročník motoristické slavnosti Legendy 2016 se koná o víkendu 11. – 12. června 2016 v areálu Psychiatrické nemocnice v pražských Bohnicích.

zdroj.http://www.toyota-media.cz/toyota-corporate/1.6.2016/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků