10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Vítězky soutěže Česká Miss 2016 si převzaly vozy Peugeot 2008

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot | SUV
Vozy jsme vítězkám předali na běžecké akci BARTH Run Velká Pardubická.

Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, Česká Miss World 2016 Natálie Kotková a Česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková si v sobotu 23. dubna na slavném dostihovém závodišti v Pardubicích převzaly vozy Peugeot 2008. Zapůjčení těchto vozů na rok je cenou, kterou každá ze tří vítězek získala díky partnerství soutěže Česká Miss, Autocentrum Barth a Peugeot ČR.

Legendární závodiště v Pardubicích bývá dějištěm proslulého dostihu Velká pardubická, v sobotu 23. dubna zde ovšem neběhali koníci, ale sportovci. V rámci akce BARTH Run Velká pardubická si na tuto slavnou dostihovou dráhu přišly zasportovat stovky rekreačních běžců a cyklistů všech věkových kategorií. Netradiční běžecké zážitky, atraktivní prostředí závodiště, doprovodný program byly příslibem hojné účasti návštěvníků. Proto byla právě tato událost zvolena místem slavnostního předání vozů Peugeot 2008 prvním třem finalistkám soutěže Česká Miss 2016.

Samotné vítězky se do akce aktivně zapojily a odstartovaly kategorii Běh s dětmi, kde si i ti úplně nejmenší proběhli s rodiči kilomentrový úsek, kde také nebyli ošizeni o překážky. Vyhlašování výsledků, rozdávávání medailí nejmladším běžcům a podobné aktivity nebyly pro vítězky žádným problémeme a tak po celý den rozdávaly úsměvy a dobrou náladu. Kromě toho je také čekala jedna velice příjemná povinnost, a to převzetí jedné z hlavních cen v soutěži Česká Miss 2016: vozu Peugeot 2008 – aktuálně nejprodávanějšího malého SUV v ČR a nejprodávanějšího vozu značky Peugeot v ČR.

PEUGEOT 2008
Robustní po vzoru SUV vozů a kompaktní jako městské vozy… crossover 2008 spojuje různá prostředí, aby vaše každodenní jízdy po městě byly stále pohodlnější. Tento variabilní vůz se přizpůsobí každé situaci. Přední a zadní světla, dokonale začleněná do karoserie vozu, ladí s elegantními křivkami vozu 2008. Výjimečnost designu předních světlometů podtrhují denní LED světla. Výrazná optika s jedinečným designem precizně osvětlí vozovku. Zaparkovat nebo vyjet z parkovacího stání již není díky této technologické výbavě, která automatizuje parkovací manévry, žádný problém! Inteligentní systém Park Assist* vyhodnotí rozměry volných míst a umí vás i navést k místu, které je svými rozměry pro váš vůz vhodné. Dále už při manévrování přebírají iniciativu ultrazvukové snímače a automaticky ovládané řízení, které zaparkuje místo vás. Rychlost, brzdění, řazení a ovládání spojkového pedálu (u manuální převodovky) zůstává na vás. Při zajíždění a vyjíždění z parkovacího stání vás systém informuje na obrazovce a zvukovým signálem a zajišťuje tak bezpečný průběh manévru. 
* Podle zvolené verze na přání nebo není k dispozici.

S pomocí systému Grip Control®* (zesílená trakce) překoná městský crossover Peugeot 2008 všechny překážky a obtížně sjízdné úseky (písek, bláto, sníh). Pneumatiky Mud and Snow** spolu se systémem Grip Control®* usnadňují pohyb vozu s pohonem dvou kol a jsou zárukou jistého a spolehlivého chování vozu v jakékoliv situaci.
* V základní výbavě nebo na přání, pouze pro motory s výkonem větším než 92 k a manuální převodovkou.
** Bláto a sníh.

Technologii Stop & Start nabízí Peugeot 2008 u dieselového (e-HDi) i benzinového motoru (PureTech) motoru. Tento rychlý, efektivní a tichý systém umožňuje spojit nízkou spotřebu paliva a emisí CO2 s maximálním komfortem používání – vypnutí a opětovné nastartování motoru je okamžité a bez vibrací. Od úrovně Active je v palubní desce zabudovaná 7“ dotyková obrazovka. Je umístěná na dosah ruky, abyste mohli pohodlně ovládat všechny praktické funkce, které vám nabízí: rádio, hands-free Bluetooth®, přehrávání audio souborů přes USB propojení nebo audio streaming, palubní počítač, navigační systém*
* K dispozici na přání s multifunkční dotykovou obrazovkou.

zdroj. http://www.autocentrum.cz/clanky/


Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků