10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Nový Peugeot Expert: Náskok o generaci ze všech pohledů

Platnost akce: skončila
Štítky: Peugeot
Světovou premiéru bude mít na letošním autosalonu v Birminghamu. Moderní design a robustní styl splní Vaše výsoké nároky.

Nový Peugeot Expert navazuje na dynamiku obnovy modelové řady a rozvoje obchodní pozice značky Peugeot na trhu lehkých užitkových vozů. Nové designérské principy, kterými je Peugeot snadno rozpoznatelný, dávají vozu silný charakter kvalitního vozu, vyjadřující robustnost a modernost.

Vůz, postavený na zcela novém podvozku, plně využívá výhod modulární platformy EMP2, kterými jsou kompaktnost, nižší hmotnost, účinnost motorů s emisemi od 133 g CO2/km a kvalita. Poprvé se tu vyskytují prvky výbavy, které se v tomto segmentu dosud neobjevily, jako jsou boční posuvné dveře s bezdotykovým otevíráním, modulární kabina se systémem Moduwork, Active Safety Brake, zpětná parkovací kamera se systémem VisioPark, 3D on-line navigace. Nový Peugeot Expert zvládne maximální užitečné zatížení 1400 kg a existuje ve 3 délkách, od zcela nové verze Compact s délkou 460 cm až po 530 cm.  Jde o furgon, který je obzvlášť přizpůsobený pohybu po městě. Je vysoký pouhých 190 cm. Pokud jde o bezpečnost, vůz získal ve své kategorii nejvyšší stupeň hodnocení v testech Euro NCAP, tedy 5 hvězdiček. Nový Peugeot Expert má ze všech pohledů náskok o generaci. Vůz bude ve světové premiéře představen na letošním autosalonu v Birminghamu.

Široká modelová řada, která se přizpůsobí každé profesi
Potřeby a očekávání firemních zákazníků tohoto segmentu se liší podle jejich profesinálních aktivit a počtu osob, které přepravují.  Peugeot Expert proto nabízí širokou škálu verzí karoserie vozu.

Furgony
Furgony jsou k dispozici ve 3 délkách: Compact, Standard a Long a ve 3 úrovních výbavy: Pro, Premium a Premium Pack. Jsou určeny především pro firemní uživatele, kteří potřebují přepravní kapacitu 4,6 až 6,6 m3 nebo převážejí 2 či 3 osoby. Verze Compact, která se doposud u tohoto segmentu nevyskytovala, nabízí vlastnosti skutečného furgonu, s maximálním užitečným zatížením 1400 kg. Je obzvlášť vhodná pro řidiče, kteří se každodenně pohybují v městském provozu. Verze Standard a Long umožňují například naložit až 3 europalety. 

Trojmístná lavice s přepážkou Moduwork nabízí možnosti modularity, které jsou v segmentu furgonů zcela exkluzivní. Díky velkým dvířkům v přepážce a sedáku bočního sedadla, který lze zvednout, je možné současně:

- Vepředu usadit 3 osoby. Tuto praktickou vlastnost velmi oceňují firemní zákazníci, kteří potřebují převážet zaměstnance i s nářadím z jedné stavby na druhou, a tato možnost jim     šetří čas a peníze;
- Získat rovnou podlahu s prodloužením užitečné délky o 116 cm nebo větším prostorem vepředu a přepravovat 2 osoby;
- Použít funkci mobilní kanceláře díky otočnému stolku zabudovanému ve sklopitelném opěradle středového sedadla;
- Využít odkládací přihrádku pod středovým sedadlem.

Pro více informací klikněte zde

 

zdroj. www.autocentrum.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků