10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Český SEAT je vícemistrem světa

Platnost akce: skončila
Štítky: SUV
Prestižní ocenění pro českého importéra vozů SEAT, dostal stříbrné ocenění mezi dovozci na celém světě. Získal historicky nejlepší obchodní výsledky na českém trhu i v celosvětovém měřítku.

Český importér vozů SEAT získal za své vynikající obchodní výsledky a rozvíjení prodejní sítě stříbrné ocenění v konkurenci 79 dovozců španělského výrobce automobilů. SEAT překonal v roce 2015 svůj historicky nejlepší obchodní výsledek na českém trhu z roku 2014 a slavil úspěchy i v dalších oblastech. „Blahopřeji všem svým kolegům z divize SEAT za jejich nasazení a péči o značku. Taktéž gratuluji celé dealerské síti SEAT za rekordní výsledky a práci, kterou odvádějí pro naše zákazníky a jejich maximální spokojenost,“ říká Aleš Novák, ředitel divize SEAT.

Počet registrací nových vozů SEAT meziročně vzrostl o 9,7 % na 6759 vozů. SEAT tím potvrdil své postavení v TOP 10 mezi všemi značkami na českém trhu. SEAT v uplynulém roce také pokračoval v podpoře české atletiky a slavil úspěchy v motoristickém sportu ziskem druhého místa v celkovém pořadí ETCC s vozem SEAT Leon Cup Racer, za jehož volant usedal Petr Fulín. SEAT také úspěšně rozšiřuje svou prodejní a servisní síť v České republice. V roce 2015 byla v duchu nového konceptu korporátní identity otevřena nová dealerství Carpoint Praha a Autocentrum BARTH Pardubice.

Značce SEAT se daří celosvětově a loni poprvé od roku 2008 vykázala kladný hospodářský výsledek. Nárůst prodeje třetím rokem v řadě přinesl překonání hranice 400 000 prodaných vozů za rok. Společnost uzavřela rok 2015 s hospodářským výsledkem po zdanění ve výši 6 milionů EUR v porovnání se ztrátou 66 milionů EUR v roce 2014. SEAT dosáhl příjmů z prodeje 8,3 miliardy EUR, což je o 11 % více než v předchozím roce. Je to historicky nejlepší výsledek společnosti.

SEAT očekává, že jeho růst bude pokračovat i v roce 2016. Hlavní novinkou letošního roku je model Ateca, první SUV značky, které bylo nedávno představeno na Ženevském autosalonu. Nový model vznikl kompletně v Technickém centru SEAT a jeho prodej bude zahájen v létě. Ateca s vnější délkou 4,36 metru nabízí nejlepší využití prostoru ve svém segmentu s objemem zavazadlového prostoru 510 litrů, resp. 485 litrů ve verzích s pohonem všech kol. SEAT Ateca bude k dispozici se zážehovými a vznětovými motory o výkonu 115 k až 190 k, ve verzích s pohonem předních nebo všech kol a s mechanickou převodovkou nebo s dvouspojkovou převodovkou DSG. Český importér vozů SEAT kromě toho plánuje pro rok 2016 otevření dvou nových dealerství SEAT dle nových standardů CI.

 

zdroj. www.seat.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků