10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

HONDA Civic limitovaná edice X se slevou až 80.000 Kč

Platnost akce: skončila
Štítky: Honda
Elegantní a sportovní vzhled plus pokročilé technologie dotvářejí neobyčejný styl modelu Civic.

JEŠTĚ VÍCE ZA MÉNĚ
Model Civic je v limitované edici X nabitý celou řadou stylových prvků, za které nemusíte zaplatit nic navíc. Limitovaná edice X zahrnuje pečlivě vybranou sadu elegantního příslušenství Honda a překypuje pořádnou porcí působivého stylu Civic – to vše za cenu běžného modelu Civic Elegance.

VYBRANÝ SPORTOVNÍ STYL
Limitovaná edice X decentně odkazuje na svou závodní tradici. Kola z lehkých slitin a karoserie s vylepšenou aerodynamikou společně s nabídkou tří klasických barev laku karoserie dodávají modelu Civic limitovaná edice X ostrý, ale decentní vzhled. Jeho stylovost vychází z modelu Civic Type R – ostrého hatchbacku postaveného k podávání mimořádných sportovních výkonů.

Více prvků ve standardní výbavě
Model Civic limitovaná edice X se dodává také s celou řadou dalších prvků – například zadní parkovací kamerou, automatickými světlomety nebo vyhřívanými sedadly. Všechny jsou zárukou, že bude potěchou pro oko i příjemným společníkem během jízdy.


PROČ LIMITOVANÁ EDICE X?
Seznamte se s doplňkovými sportovními prvky modelu Civic limitovaná edice X.

Barevně sladěné podběhy kol a přední nárazník - Podběhy kol a přední nárazník nalakované v barvě karoserie dodávají modelu Civic limitovaná edice X štíhlejší, propracovanější vzhled.

Lišta zadního nárazníku - Model Civic limitovaná edice X je také vybaven lištou zadního nárazníku v barvě karoserie. Jde o malý detail, který výrazně zlepšuje vzhled na silnici.

Kola z lehkých slitin - Sportovní styl limitované edice X prozrazují 17" kola Argon z lehkých slitin, která dotvářejí celek svým pětipaprskovým designem.

 

zdroj. http://www.autocentrum.cz/

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků