10 / 1 982

Nová auta za akční ceny
Nová auta v akci a zajímavé nabídky

Hledáte nová auta za akční ceny? Chcete ušetřit při koupi nového auta? Připravili jsme pro vás přehled zajímavých akcí, díky kterým si můžete pořídit nové auto za zajímavou cenu. Prohlédněte si akce, novinky a zajímavosti ze světa nových vozů a objevte nejlevnější nová auta!

Zbrusu nový Nissan NP300 Navara získal titul mezinárodní Pick-up roku 2016

Platnost akce: skončila
Štítky: Ford | Nissan | Mitsubishi
Vůz se vyrábí od začátku listopadu v závodě společnosti Nissan v Barceloně. Porota ocenila působivý interiér i exteriér, inovativní technologie v segmentu pick-upů, motor dCi o objemu 2,3 litru i úctyhodné užitečné zatížení a tažnou sílu vozidla.

Zbrusu nový vůz Nissan NP300 Navara vyhrál prestižní mezinárodní anketu Pick-up roku 2016. Slavnostní udílení cen proběhlo ve francouzském Lyonu. Nově uváděný model společnosti Nissan čelil silné konkurenci modelů Mitsubishi L200 a Ford Ranger. Porota ocenila jeho skvělé jízdní vlastnosti na silnici i v terénu, silný výkon motoru i užitečné zatížení. Vůz NP300 Navara v soutěži prošel náročnými testy zaměřenými na schopnosti jízdy v terénu, výkon na silnici a na poměr ceny a kvality. Pick-upy byly hodnoceny i v roli tahounů, což zahrnovalo i srovnání jejich tažné síly. Nový Nissan NP300 Navara přináší pohodlí a zpracování, které se inspiruje segmentem crossoverů, a zároveň zachovává proslulé vlastnosti modelové řady Navara, kterými jsou odolnost, nosnost a vynikající schopnosti práce v terénu. Robustní podvozek se vyznačuje celou řadou nových prvků, včetně pětibodového zavěšení zadních kol u provedení Double Cab a působivých rozměrů ložné plochy, která je oproti předchozímu modelu o 67 mm delší.

Jedinečné v segmentu pick-upů je i množství inovativních a zároveň cenově dostupných technologií, jako jsou panoramatický kamerový parkovací systém (AVM) či automatické nouzové brzdění (FEB), které vylepšují jízdní vlastnosti vozu a rozšiřují možnosti jeho praktického využití.

Viceprezident společnosti Nissan pro užitková vozidla Philippe Guérin-Boutaud prohlásil: „Tímto prestižním titulem oslavil Nissan 80 let zkušeností v segmentu pick-upů. Náročné testy ankety jasně prokázaly odolnost a inovativní charakter nového vozu Navara.“

„Evropští zákazníci znají značku Nissan především jako výrobce výkonných vozů s pohonem všech čtyř kol a inovativních crossoverů.  Nový model Navara představuje průnik obou oblastí. Je to revoluční pick-up, který spojuje robustní pohon 4×4 se sofistikovaností a efektivitou crossoveru,“ doplnil ředitel divize lehkých užitkových vozidel společnosti Nissan Europe Ponz Pandikuthira.

„Výhra v mezinárodní anketě Pick-up roku, kde se porota skládá z nejzkušenějších novinářů v oboru užitkových vozidel z celé Evropy, je pro nás opravdová čest. Děkuji porotcům za cenu, která jasně potvrzuje kvality našeho nového vozu Nissan Navara.“

Nový model Nissan NP300 Navara se vyrábí od začátku listopadu v Barceloně. Na evropské trhy vstoupil v lednu 2016.

 

zdroj. http://www.nissan.cz

Reklama X
<<

máme 33 let zkušenosti v obchodu s automobily

již více než 267 000 spokojených zákazníků